Kadın İsterse Sahnelendi - Son Dakika
Güncel

Kadın İsterse Sahnelendi

Kadın İsterse Sahnelendi

Keşan Belediyesi; kültür etkinlikleri kapsamında, İstanbul Jest Tiyatrosu tarafından sahneye konulan "Kadın İsterse" adlı oyunu, 28 Kasım günü Keşanlı tiyatroseverlerle buluşturdu.

29.11.2014 13:52  Güncelleme: 13:58

Ahmet Yenice Ortaokulu Sevim Yenice Kültür Merkezi'nde sahneye konulan, saat 20.00 sıralarında başlayan oyunu, Keşan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Encümen Üyesi Feridun Tümer, Meclis Üyesi Nurgül Yıldırım, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ın eşi Şengül Özcan ile çok sayıda tiyatrosever izledi.

Yağmalanmaya hazır bir sit alanını erkeklerin işgal ve yağma için savaş haline girmesi ve kadınların da bu savaşı durdurmak için aşk grevine girmesinin anlatıldığı tiyatro oyununda günümüzden geçmişe uzanan bir hikaye anlatıldı.
Politik göndermelerin de olduğu oyunu; Savaş Aykılıç yazdı, yönetmenliğini de Müfit Kayacan yaptı. Oyunda; Zeynep Gülmez, Yusuf Atala, Nazlı Kar, Şevket Çapkınoğlu, Tuna Arman, Müfit Kayacan ve Sezer Soykök rol aldı.

Büyük beğeni ile izlenen oyun sonrası sahneye çıkan Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, oyuncuları tek tek tebrik ederek çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadın İsterse Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement