Kafes Dövüşünde Dünya Şampiyonu Olduk - Son Dakika
Yerel

Kafes Dövüşünde Dünya Şampiyonu Olduk

Moldovya’da 18-22 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen Combat Ju-Jutsu Avrupa Şampiyonası ve MMA (kafes dövüşü) Dünya Şampiyonasına katılan Eskişehirli sporcu Hayal Abdullayev, hem Avrupa Şampiyonu hem de kafes dövüşünde Dünya Şampiyonluğunu elde etti.

29.11.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Moldovya'da 18-22 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen Combat Ju-Jutsu Avrupa Şampiyonası ve MMA (kafes dövüşü) Dünya Şampiyonasına katılan Eskişehirli sporcu Hayal Abdullayev, hem Avrupa Şampiyonu hem de kafes dövüşünde Dünya Şampiyonluğunu elde etti.

Extreme Savaş Sanatları Akademisi (ESSA) sporcularından olan Hayal Abdullayev, antrenörleri Yüksel Çotuk ve Hüseyin Barut ile uzun bir dönem süren çalışmalarının neticesini iki altın madalya ile süsledi.

Elde edilen başarı sonrası Abdullayev'i kutlayan antrenör Yüksel Çotuk, "Eskişehir'de bu branşları ilk olarak başlatmak ve bu branşta başarılı sporcu yetiştirmek bizi mutlu etti. Çalışmalarımız devam edecek. Bize her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm Eskişehir halkımıza teşekkür ediyorum. Sporcumuz Abdullayev'i canı gönülden kutluyorum" dedi.

Kafes Dövüşü (MMA) ve Combat Ju-Jutsu branşlarında elde ettiği dereceyle söz sahibi olan Abdullayev ise kendisine inanan ve destek veren antrenörler Çotuk ve Barut'a teşekkür ederek, "Eskişehir de bu branşlarda eğitim almama sebep olan hocalarımıza teşekkür ediyorum. MMA ve BJJ branşlarını Eskişehir'e getiren ve bu anlam da şehirdeki tek adres olan Yüksel Çotuk ve Hüseyin Barut hocalarımın desteği olmasaydı, bu başarı elde edilemeyebilirdi. Bu spor branşlarına ilgi duyan herkes, Yüksel Çotuk ve Hüseyin Barut hocalarımdan bu eğitimi alabilir" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kafes Dövüşünde Dünya Şampiyonu Olduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement