'Kahraman Dedem' Duygulandırdı - Son Dakika
Yerel

'Kahraman Dedem' Duygulandırdı

\'Kahraman Dedem\' Duygulandırdı

Çerkezköy Samsunlular Derneği bünyesinde kurulan Yaşar Doğu Spor Kulübü tarafından organize edilen 'Kahraman Dedem' adlı tiyatro oyunu duygulandırdı.

28.03.2014 10:40  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde gerçekleştirdiği sosyal ve sportif faaliyetlerle dikkatleri üzerinde toplayan Çerkezköy Samsunlular Derneği bünyesinde kurulan Yaşar Doğu Spor Kulübü tarafından organize edilen 'Kahraman Dedem' adlı tiyatro oyunu duygulandırdı.

Çanakkale Savaşı'nın unutulmaz kahramanlarından biri olan Seyit Onbaşı'nın hayat hikayesinin anlatıldığı tiyatro oyunu, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi'nde, Çerkezköy Samsunlular Derneği bünyesinde kurulan Yaşar Doğu Spor Kulübü oyuncuları ve aileleri için sahnelendi. Tahsin Saroğlu'nun yönettiği ve 'Seyit Onbaşı' karakterini oynadığı 'Kahraman Dedem' adlı tiyatro oyununda oyunu derleyen Ercan Sönmez ise 'Niğdeli Ali' karakterine can verdi.

Oyunda Orhan Yüksel 'Mehmet Hoca', Mücahit Alkan 'Beypazaslı' ve Mustafa Şakrak da 'Sazcı Hasan' rolünü üstlendi. Oyunun ışık efektlerini Kerim Omma gerçekleştirirken, Oğuz Koç ise ses efekti işini üstlendi. Oyun sonunda Damla Tiyatro Topluluğu oyuncuları ayakta alkışlandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Kahraman Dedem' Duygulandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement