Kalay Tıp Bayramı Törenine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Kalay Tıp Bayramı Törenine Katıldı

Kalay Tıp Bayramı Törenine Katıldı

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen çelenk koyma törenine katıldı.

14.03.2014 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen çelenk koyma törenine katıldı.

Bartın Cumhuriyet Alanı'nda düzenlenen törene Bartın İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, Bartın Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Çatı, AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay ve sağlık personeli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Daha sonra Bartın Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Çatı günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, "Tıp alanında bu gelişmeler yaşanırken, vatandaşlarımıza etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına düşmektedir. Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. 'Önce insan' anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır. Hekimlik mesleği önemini hiçbir zaman kaybetmemiş, kutsal bir meslek olarak kabul görmüştür. Türk hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın bu hizmet kervanında özveri ve inançla meslek onuruna yakışır bir şekilde hizmet üretmeye devam edeceklerine inancım sonsuzdur. Hükümet olarak bu da insanımıza verdiğimiz önemi göstermektedir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile yola devam etmekteyiz. İnsanların yaşam koşullarını en üst seviyeye taşımak için fedakarlık da bulunan, en kötü zamanlarımızda yanımızda olup manevi destekte bulunan tüm Tıp çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalay Tıp Bayramı Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement