Beşiktaş, Krasnodar'ın kalecisi Stanislav Kritsyuk ile ilgileniyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Krasnodar'ın kalecisi Stanislav Kritsyuk ile ilgileniyor

Beşiktaş, Krasnodar\'ın kalecisi Stanislav Kritsyuk ile ilgileniyor

Yeni sezon için kaleye takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, PSV'li Jeroen Zoet'in ardından Krasnodar forması giyen Rus kaleci Stanislav Kritsyuk'u da listesine aldı.

17.06.2020 16:47  Güncelleme: 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Loris Kariıus'un ardından kaleci arayışlarına hız veren Beşiktaş, aradığı futbolcuyu Rusya'da buldu.

Sözcü'nün haberine göre transfer döneminde kaleci transferini öncelik vermeyi planlayan siyah beyazlı ekip, Krasnador forması giyen Stanislav Kritsyuk'u gündemine aldı.

ÖNEMLİ BİR MESAFE KAYDEDİLDİ

Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Rus kaleciyle gerçekleştirdiği görüşmeler sonucunda önemli bir mesafe katetti. Kritsyuk ile ilgili son kararın teknik direktör Sergen Yalçın tarafından verileceği öğrenildi.

Kariyerinde sırasıyla Togliatti, Akademiya, Braga, Rio Ave ve Krasnodar formalarını giyen 30 yaşındaki Kritsyuk, bu sezon 7 maçta takımının kalesini korudu.

JEROEN ZOET DE LİSTEDE

Öte yandan Beşiktaş'ın transfer listesinde PSV forması giyen Jeroen Zoet de bulunuyor. Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları'nın Hollanda kulübüyle yaptığı görüşmelerde önceliğin kiralama seçeneği olduğu öğrenildi. PSV'de birinci kaleci olarak düşünülmeyen Jeroen Zoet, geçen sezon Utrecht'te kiralık olarak forma giymişti.

Son Dakika Spor Beşiktaş, Krasnodar'ın kalecisi Stanislav Kritsyuk ile ilgileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement