Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Ordu'da Toplanıyor - Son Dakika
Yerel

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Ordu'da Toplanıyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının düzenlediği Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Bölgesel Toplantısı Ordu'da gerçekleştirilecek.

27.09.2013 13:03  Güncelleme: 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Bölgesel Toplantısı" Ordu'da gerçekleştirilecek.

Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada,  28 Eylül Cumartesi günü saat 11.00'de Grand TESK Hotel Konferans Salonunda düzenlenen "Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Bölgesel Toplantısı'na, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Giresun Valisi Hasan Karahan, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda ve Artvin Valisi Kemal Cirit'in katılmasının beklendiği belirtildi.

Tanıtım filmiyle başlayacak toplantının, panel bölümüyle devam edeceği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

"2023'e 10 Kala, Ar-Ge ve yenilikte Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane", "Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliğinde Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konulu panel, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek. Panele konuşmacı olarak, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Ali Bayhan, DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı Yusuf Mengi, Gürsoy Tarımsal Ürünler Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Nejdet Gürsoy ve Araştırmacı Eda Alemdar katılacak."

Açıklamada, gerçekleştirilecek toplantıda kamu-üniversite-sanayi işbirliğinin sorunları ve bu işbirliğine ilişkin fırsatların ele alınacağı da ifade edildi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Ordu'da Toplanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement