Kangal Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Genel Kurul - Son Dakika
Yerel

Kangal Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Genel Kurul

Oda başkanı Basri Çoban, güven tazeledi.

20.02.2014 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kangal Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Basri Çoban yeniden seçildi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden (SESOB) yapılan yazılı açıklamaya göre, Kangal Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen genel kurulda, divan başkanlığını SESOB Başkanı Beşir Köksal yaptı. Seçimlerin bir hizmet yarışı olduğunu belirten Köksal, 3 adaya başarılar diledi.

Oda başkanı Çoban ise döneminde yapılan çalışmalara değinerek, esnafa her zaman hizmet etmeye ve onların sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştığını belirtti.

Kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Çoban, kendilerine her konuda yardımcı olan ilçe kaymakamına ve Köksal'a teşekkür etti.

Üç listeyle gidilen genel kurulda, mevcut başkan Basri Çoban 123, Aydın Çiftlik 60, Serdar Yılmaz ise 41 oy aldı. Basri Çoban başkanlığındaki yönetim kurulunda Ahmet Akdeniz, Osman Yılmaz, Abdullah Gürsoy, Faruk Muhit, Gökhan Karakaya ve Yüksel Yalçın yer aldı. Odanın denetim kurulu üyeliklerine ise Ali Göktaş, Sabri Yılmaz ve Yahya Zafer getirildi.

Genel kurula, Kangal Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Taşlık, Kangal Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Gürsoy, İl Genel Meclis Üyesi Emin Ünlüer ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Hamit Gölbaşı da katıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kangal Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Genel Kurul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement