Kara yollarında durum - Son Dakika
Güncel

Kara yollarında durum

Kara yollarında durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

27.08.2021 08:35  Güncelleme: 08:39

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Keşan-Gelibolu yolunda üstyapı yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu nedenle yolun Gelibolu yönü trafiğe kapatılarak, ulaşıma Keşan istikametinden iki yönlü izin veriliyor.

Torbalı-Pamukyazı yolunun 21-25. kilometrelerinde bölünmüş yol yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ayaş-Yenikent- Ankara yolunun 5-9. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları dolayısıyla Ayaş-Yenikent-Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Bu mevkide ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.

Afyonkarahisar- Konya yolunun 14-17, Yozgat- Kırıkkale yolunun 8-13. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım söz konusu yolların bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Samsun- Ordu yolunun 34. kilometresindeki bakım çalışmaları sebebiyle ulaşıma tek şeritten kontrollü izin veriliyor.

Cide-Şenpazar- Kastamonu yolunun 39-69. kilometrelerinde sel hasarlarını onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Eğirdir-Gelendost yolunun 40-50. kilometrelerinde asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Elazığ- Bingöl yolunun 0-3. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Artvin- Erzurum yolunun 5-34. kilometrelerindeki Deriner-1 ve Narlık tünelleri ile muhtelif kesimlerde yapılacak temizlik ve drenaj sistemleri bakım çalışması nedeniyle saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kara yollarında durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement