Karabük'ten Gol Sesi Çıkmadı: 0-0 - Son Dakika
Spor

Karabük'ten Gol Sesi Çıkmadı: 0-0

Karabük\'ten Gol Sesi Çıkmadı: 0-0

Karabükspor, sahasında konuk ettiği ligin yeni ekiplerinden İstanbul Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı.

13.09.2014 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta karşılaşmalarında Karabükspor ile İstanbul Başakşehir'i karşı karşıya getiren maçtan gol sesi çıkmadı.

Maçın ilk yarısında iki takım da gol pozisyonlarına girse de bu fırsatlardan sonuç alamadı. 8. dakikada Kardemir Karabükspor'da Hakan Özmert'in ceza sahası dışından vuruşunda, top yandan auta çıktı. 15. dakikada misafir takımdan Doka'nın ceza sahası ön çizgisinde yaptığı vuruşta defanstan seken top, kalenin üstünden kornere gitti.

31. dakikada İstanbul Başakşehir takımında Murat Akın, sol kanattan topla ceza sahasına girdi. Bu futbolcunun kaleye gönderdiği topu kaleci Abdülaziz Demircan kontrol etti. Bu pozisyonun bir dakika sonrasında Tanju Kayhan'ın sol kanattan ortasında defansın uzaklaştırmak istediği top Hakan Özmert'in önünde kaldı. Hakan'ın sert şutunda top kaleci Volkan Babacan'da kaldı.

37. dakikada Murat Akın'ın ara pasında Perbet ceza sahasında topla buluştu. Bu oyuncunun vuruşunda top kaleci Abdülaziz Demircan'dan döndü ve maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarının detayları birazdan...

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Karabük'ten Gol Sesi Çıkmadı: 0-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement