Karacabey Belediyesi'nden Eskikaraağaç Mahallesi'nde Coşkulu İftar Yemeği - Son Dakika
Güncel

Karacabey Belediyesi'nden Eskikaraağaç Mahallesi'nde Coşkulu İftar Yemeği

Karacabey Belediyesi\'nden Eskikaraağaç Mahallesi\'nde Coşkulu İftar Yemeği

Ramazan ayının manevi atmosferinin doyasıya yaşandığı Karacabey'de, belediye tarafından düzenlenen iftar etkinlikleri de hız kesmiyor…

12.06.2018 15:41

Ramazan ayının manevi atmosferinin doyasıya yaşandığı Karacabey'de, belediye tarafından düzenlenen iftar etkinlikleri de hız kesmiyor.

İlçedeki merkez mahallelerinin ardından, kırsalda yer alan Eskikaraağaç Mahallesi'nde düzenlenen 2000 kişilik iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Ali Özkan, Ramazan ayının, birlik ve dayanışma ruhu ile birlikte bereketi de beraberinde getiren 'manevi bir iklim' olduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın görkemli Bursa Mitingi dönüşü, Eskikaraağaç Mahallesi'nde 2000 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen iftar etkinliğinde çevre kırsal mahallelerdeki vatandaşlar ile köy muhtarları da hazır bulundu.

BAŞKAN ÖZKAN'DAN VATANDAŞLARA TEKNOSAB HAKKINDA BİLGİ

Büyük bir bölümü Karacabey ilçe sınırları içerisinde kalan TEKNOSAB Bölgesine yakın konumda bulunan Eskikaraağaç Mahallesi'ndeki gerçekleştirilen iftar etkinliğinde konuşan Ali Özkan, TEKNOSAB'ın tüm civar kırsal mahalleler başta olmak üzere Karacabey geneline getireceği kazanımlar hakkında da detaylı bilgi sundu.

Tüm Ramazan ayı boyunca, merkez ve kırsal mahallelerde belediye tarafından düzenlenen çeşitli etkinlik ve iftar yemekleri ile Ramazan ayının ulviyeti ile kardeşlik ruhunu vatandaşlarla doyasıya paylaştıklarını ifade eden Özkan, bu vesile ile Karacabeylilerin dinimizin emri de olan yardımlaşmanın en güzelini sergilemelerinin de bir başka gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.

RAMAZAN AYI KARACABEY'DE TÜM RENKLERİYLE YAŞANIYOR

Özkan, yardımlaşma ve paylaşma duygularının arttığı Ramazan ayının dostluk ve kardeşliği de pekiştirdiğini belirterek, Karacabey'de Ramazan ayının tüm renkleriyle yaşanması için gereken tüm çalışmaların, titizlikle yerine getirildiğine vurgu yaptı.

'Komşusu aç iken, tok yatan bizden değildir' diyen bir peygamberin, ümmeti olduklarını anımsatan Başkan Özkan; "Aziz Milletimiz, Asr-ı Saadet'ten bu yana adalet ve paylaşımın en güzel örneklerini sergilemiştir. Bu kutsal emaneti günümüzde devralan alan olan bizler de emaneti en yükseklere taşıma azmini, kararlılıkla sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey Belediyesi'nden Eskikaraağaç Mahallesi'nde Coşkulu İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement