Karadeniz Baroları Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Karadeniz Baroları Futbol Turnuvası Başladı

Karadeniz Baroları Futbol Turnuvası Başladı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize edilen "Karadeniz Baroları Futbol Turnuvası" başladı.

01.05.2013 17:00  Güncelleme: 17:01

Samsun Barosu tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize edilen "Karadeniz Baroları Futbol Turnuvası" bugün başladı.

Turnuvaya, Samsun Barosu'nun yanı sıra, Giresun, Ordu, Rize, Kastamonu, Sinop, Çorum, Düzce, Trabzon, Tokat, Erzincan, Sivas, Amasya ve Çankırı Barolarının takımları katılıyor. Samsun 19 Mayıs Stadyumu Suni Çim Sahalarında yapılan turnuvanın açılışına Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Türk Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. Vedat Ahsen Coşar, Samsun Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Samsun Barosu Başkanı Av. Necat Anıl, Sivas Barosu Başkanı Av. Muharrem Eliş, Giresun Barosu Başkanı Av.Gültekin Uzunalioğlu, Düzce Barosu Başkanı Av. Ali Dilber, Kastamonu Barosu Başkanı Av. Mehmet Çitçi, Sinop Barosu Başkanı Ali Galip Ergül, Çankırı Barosu Başkanı Av. Erkan Körgoğlu, Ordu Barosu Başkanı Av. Oktay Çanak, Trabzon Barosu Başkanı Av. Mehmet Şentürk, Tokat Barosu Başkanı Av. Faruk Bostancı, Amasya Barosu Başkanı Av. Ahmet Melik Derindere, Erzincan Barosu Başkanı Av. Can Tekin, Çorum Barosu Başkanı Av. İbrahim Özyılmaz, Rize Barosu Başkanı Yunus Çoruh ve Karabük Barosu Başkanı Av. Rıdvan Erdoğan ile avukatlar katıldı.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Samsun Barosu Başkanı Av. Necat Anıl, İlkadım şehri Samsun'da daha önce kongre illeri Amasya, Erzurum ve Sivas ile 19 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde turnuva yaptıklarını hatırlatarak, "Yine Karadeniz'de Kastamonu, Ordu, Trabzon ve Tokat' ta turnuvalar yapıldı. Bunların bazılarına katıldık. Spor kenti, sağlık kenti Samsun'da bu buluşma ile aynı zamanda kültür buluşması gerçekleştiriyoruz. Katılan tüm barolara ve meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Başarılı bir turnuva olmasını diliyorum" dedi.

TBB Başkanı Av. Vedat Ahsen Coşar ise yaptığı konuşmada, "Barolar arasındaki bu tür organizasyonlar dayanışmayı, birlikte olma ruhunu geliştirme amacına yöneliktir. Esasen sporun amacı da birlik beraberliğe katkıda bulunmaktır. Dileğimiz herhangi bir sakatlık olmadan bu organizasyonu dostluk içinde tamamlanmasıdır. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Organizasyonu yapan Samsun Barosu'nu da tebrik ediyorum" diye konuştu.

Turnuvanın başlama vurusunu TBB Başkanı Av. Vedat Ahsen Coşar ile Samsun Barosu Başkanı Av. Necat Anıl birlikte yaptılar. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karadeniz Baroları Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement