Karaman Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

Karaman Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni

Karaman Belediyesi\'nde Devir Teslim Töreni

30 Mart Mahalli Yerel Seçimleri Karaman Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti adayı Ertuğrul Çalışkan, mazbatasını aldıktan sonra bugün Karaman Belediyesi'nde düzenlenen devir teslim töreni ile görevine başladı.

04.04.2014 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart Mahalli Yerel Seçimleri Karaman Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti adayı Ertuğrul Çalışkan, mazbatasını aldıktan sonra bugün Karaman Belediyesi'nde düzenlenen devir teslim töreni ile görevine başladı.

Eski Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ve birçok vatandaş ile partililer yeni seçilen Ertuğrul Çalışkan'ı belediye önünde karşıladı. Devir teslim töreninde katılan AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün burada yaptığı konuşmada, "Şu an mutlu bir anı hep birlikte yaşıyoruz. Türkiye'nin en önemli seçimlerinden birisi olan yerel seçimler milletimizin sağduyusu sayesinde Türkiye'nin güvenden ve istikrardan yana önünün açıldığı bir seçim sürecini yaşadık. Milletin iradesini gasp etmek, Türkiye'nin ufkunu karartmak isteyen kötü senaryolar vardı. Gerek dışarıdan gerekse içeriden, bu senaryo sahipleri Türkiye'nin önüne set çekme, milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için birçok girişimlerde bulundular. Ama milletimiz buna itibar etmeyerek, akli selim davranarak Başbakanımız ve AK Parti'ye sahip çıkmıştır" dedi.

Eski Belediye Başkanı Kamil Uğurlu'da, "Son derece mutlu bir gündeyiz. Her ayrılığın ucunda kıyısında bir hüzün vardır. Ama bu ayrılışın ucunda en küçük bir hüzün yoktur. Gönül rahatlığıyla burayı terk ediyoruz. Çünkü burayı teslim ettiğimiz arkadaşım, bu işe yerine getirebilecek kabiliyete sahip bir kişidir" diye konuştu.

Yeni seçilen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise, "Çok güzide bir belediye başkanı ile çalışmak bize nasip olmuştur. Yaptığı çalışmalarla şehrimize ufuk ve vizyon kazandırdı. Önemli bir seçim sürece geçirdik. Karaman halkı bizi hep saygı ve sevgiyle karşıladı. Bizimde onlara saygımız ve sevgimiz sonsuzdur. Biz Karaman'ın belediyesiyiz, oy versinler vermesinler hep birlikte bu şehri Türkiye'nin cazibe şehri haline getireceğiz. Ben buradan belediye başkanımız olmak üzere tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından hep birlikte dua edildi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement