Karamürsel'de Kudüs Konferansı - Son Dakika
Güncel

Karamürsel'de Kudüs Konferansı

Karamürsel ilçesinde, sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa düzenlediği "Bana Kudüs'ü Anlat" konferansı gerçekleştirildi.

10.02.2018 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamürsel ilçesinde, sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa düzenlediği "Bana Kudüs'ü Anlat" konferansı gerçekleştirildi.

Karamürsel Kültür Merkezi'nde, Karamürsel Din Görevlileri, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi, Karamürsel İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (KİMDER), Kocaeli İnsani Yardım Derneği, Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) ve Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası'nın (Diyanet-Sen) işbirliğinde düzenlenen konferans yoğun ilgi gördü.

Sivil toplum kuruluşları adına yapan konuşan Recep Öz, Kudüs'ün öneminden bahsederek, Kudüs'de kan, gözyaşı ve işgalin durmadığını kaydetti.

Öz, ümmet olarak ortak hareket etmedikçe Kudüs'ün özgür olmayacağını ifade etti.

Konferansa konuşmacı olarak katılan TV programcısı Bülent Deniz de Kudüs'le ilgili birikimlerini izleyicilerle paylaştı.

Programa, Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mesut Çetinkaya, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, AK Parti Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karamürsel'de Kudüs Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement