Karataş Bölgesinde Asfalt Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Karataş Bölgesinde Asfalt Çalışmaları Başladı

Şehrin alt yapı ve üst yapı çalışmalarını gerçekleştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da şehirde yeni kurulan yerleşim birimlerinin yeni yol ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

07.04.2017 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu doğrultuda Şahinbey bölgesinde yeni mahalle olan Şahintepe, Ertuğrul Gazi, Akkent, Mavikent, İbni Sina ve Karataş mahallerinde yeni asfalt çalışlarını başlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de Karataş Mahallesi 404 nolu caddede yapılan asfaltı çalışmalarını önceki gün yerinde inceledi. Çalışmalar ile ilgili birim görevlilerinden bilgi alan Şahin, alt ve üst yapı çalışmalarında vatandaşın isteği doğrulsun da hizmet verdiklerini ifade etti.

Karataş Mahalle Muhtarı Abdullah Sağlam, 15 yıldır muhtarlık yaptığını ve mahalleye önemli hizmetler kazandırdığını söyledi. 15 yıl önce mahallenin karataş yığını olduğunu ifade eden Sağlam, belediye başkanları ile görüşmeler sonucunda daha yaşanabilir bir konuma getirdiklerini kaydetti. Karataş 404 nolu caddenin asfaltının 13 yıllık olduğunu belirten Sağlam, yeni dökülen asfaltın en az 20 yıl gidebileceğini ifade etti.

Belediye başkanlarının istek ve taleplerini yerine getirdiklerini, bu açıdan mahallenin daha güzel bir konuma geldiğini belirten Sağlam, bu hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerine teşekkür etti.

Fen İşleri ekipleri 404 nolu caddeden başlayan asfaltlamanın diğer mahallelere kadar gideceğini, ilk etapta 5 bin 100 ton asfaltın kullanıldığını belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karataş Bölgesinde Asfalt Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement