Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamazken, yol yapım ve onarım çalışmaları süren kesimlerde ise kontrollü gerçekleştiriliyor.

20.02.2015 08:56

Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamazken, yol yapım ve onarım çalışmaları süren kesimlerde ise kontrollü gerçekleştiriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kütahya-Afyon, Emirdağ- Bolvadin, Tuzlukçu-Yunak- Polatlı, Sarayönü-Kadınhanı- Argıthanı, Argıthanı-Afyon, Akşehir-Tuzlukçu, Kulu- Cihanbeyli, Cihanbeyli- Altınekin, Sarayönü- Konya, Konya-Seydişehir- Akseki, Konya- Beyşehir, Konya-Karapınar- Ereğli, Konya-Cihanbeyli, Konya- Aksaray, Afyon-Ankara, Altıntaş- Dumlupınar, Çifteler-Emirdağ, Eskişehir-Kütahya, Bozüyük-Kütahya ve Akşehir- Bağkonak yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

Balıkesir- Dursunbey yolunun 41-43. kilometreleri arasındaki (Dada Mahallesi mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 14.00-16.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement