Kardeş Çocukları Dizisinin Yeni Transferi Melis Hacic Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Kardeş Çocukları Dizisinin Yeni Transferi Melis Hacic Kimdir?

Kardeş Çocukları Dizisinin Yeni Transferi Melis Hacic Kimdir?

Seneye iddialı yapımlarla başlayan Star TV, sezonun son bombasını usta oyuncuları kadrosunda topladığı Kardeş Çocukları dizisi ile yaptı. Pazar akşamları zirveyi kimseye kaptırmayan diziye dahil olan İdil ise merak konusu oldu. Peki, Melis Hacic kimdir?

20.02.2019 10:18  Güncelleme: 10:26

Star TV yeni dizisi Kardeş Çocukları ile deyim yerindeyse tam on ikiden vurdu. Pazar akşamları yayınlanan dizi daha ilk bölümden reyting listelerinde zirvenin sahibi oldu. Usta isimlerin bir araya geldiği kadroya ise güzelliği kadar oyunculuğuyla da adından söz ettiren genç ve seksi oyuncu Melis Hacic katılıyor. Peki kimdir bu Kardeş Çocukları İdil, nereli, kaç yaşında sevgilisi var mı, hangi dizilerde oynadı? İşte İdil karakterini canlandıracak Melis Hacic hakkında merak edilenler...

MELİS HACİC KİMDİR?

1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Aydın Üniversitesi Sanat Yönetmenliği mezunudur. 2017 yılında yayınlanan Börü dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Son olarak Bir Litre Göz Yaşı isimli dizide yer almıştır. Oyuncu Erberk Ajans ile çalışmaktadır. Oyunculuğun yanı sıra modellik de yapmaktadır.

Kardeş Çocukları Dizisinin Yeni Transferi Melis Hacic Kimdir?

1.77 cm boyundaki oyuncunun güncel kilosu 55- 56 kg dır. Açık renk saçlara sahip oyuncu Başak Burcu dur. Bir kardeşi bulunan oyuncunun anne tarafı Yugoslav, baba tarafı ise Sırp kökenlidir. 84*60*89 vücut ölçülerine sahip olan Melis Hacic bir dönem Fenerbahçe takımının Voleybol ve basketbol takımlarında forma giymiştir.

Kardeş Çocukları Dizisinin Yeni Transferi Melis Hacic Kimdir?

Son Dakika Magazin Kardeş Çocukları Dizisinin Yeni Transferi Melis Hacic Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement