Kardeş Şehirler Forumuna 12 Ülkeden 200 Heyet Katılacak - Son Dakika
Güncel

Kardeş Şehirler Forumuna 12 Ülkeden 200 Heyet Katılacak

Üçüncü Uluslararası Kardeş Şehirler Forumu "Volga'da diyalog: Barış ve karşılıklı anlayış" Volgograd'da başlıyor.

31.10.2016 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üçüncü Uluslararası Kardeş Şehirler Forumu "Volga'da diyalog: Barış ve karşılıklı anlayış" Volgograd'da başlıyor. Foruma Rusya, Ermenistan, Belarus, İngiltere, Hindistan, İran, Çin, Slovakya, Almanya, Fransa, Çek Cumhuriyeti ve İsviçre'den 200'den fazla heyet katılacak.

Volgograd Şehir Duması'ndan yapılan açıklamada, "Bu sene foruma 200'den fazla heyet katılacak. Bu geçen seneye göre iki kat daha fazla. Aynı zamanda forumun coğrafi sınırları da genişledi, 12 ülkeden heyet gelecek" denildi.

Volgograd Kardeş Şehirler Forumu katılımcıları arasında önde gelen uluslararası birliklerin ve kuruluşların başkanları, Rus ve yabancı hükümet, bilim ve iş sektörünün temsilcileri yer alacak.

Forum çalışmalara oturumla başlayacak ve daha sonra tartışmalar başlayacak. 4 yuvarlak masa toplantısında şehirlerin barışın sağlanmasındaki rolleri, küresel ve bölgesel güvenlik, gençlerin kamu diplomasisine ve ekonomik ilişkilere bakış açısı görüşülecek.

Forum ilk olarak 2014 yılında düzenlendi, forumun organizatörleri üç sene üst üste Volgograd Şehir Duması ve Volgograd İdaresi oldu. - Rusya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardeş Şehirler Forumuna 12 Ülkeden 200 Heyet Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement