Kardeşlik Gecesi'nde Birlik Mesajı - Son Dakika
Güncel

Kardeşlik Gecesi'nde Birlik Mesajı

Yeşiltepe Mahalle Muhtarlığının düzenlediği "Kardeşlik Gecesi"ne katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

12.12.2017 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşiltepe Mahalle Muhtarlığının düzenlediği "Kardeşlik Gecesi"ne katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Çaldıran Zümrüt Yaşam Alanında düzenlenen ve Milat Derneği Başkanı Abdulkadir Dal'ın Kur'an tilaveti ile başlayan programa Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, meclis üyeleri, muhtarlar, mahalleli katıldı. Mahalleliler arası dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan programda konuşma yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Mahalleliyi bir araya getirmek, onlar arasında dostluk, komşuluk ilişkilerini geliştirmek, pekiştirmek için güzel bir girişim. Mahalle bilinci de bu sayede güçleniyor. Keçiören'de hizmet veren mahalle konaklarımızı da bu amaçla açtık. Mahalleli sevincini, üzüntüsünü paylaşsın, hep beraber kaynaşsın istedik. Birlik beraberliğimiz daim olsun, Allah aramıza nifak sokturmasın" dedi.

Mahallelerle ilgili muhtarlıklarla istişare içinde çalıştıklarının altını çizen Ak ayrıca Kudüs ile ilgili sürece de değindi. Ak, "Dünyada gelişen olaylardan, yaşanan zulümlerden kendimizi soyutlayamayız, zulümlere bigane kalamayız. Kudüs tüm Müslümanların, tüm insanlığın ortak değeridir. Arakan, Suriye, Irak'ta yaşanan acılar hepimizi ilgilendirir, hepimiz birbirimizden sorumluyuz. O nedenle bir mahalle toplantısında bile dualarımızın onlarla olduğunu hissettirmeliyiz" diye konuştu.

Programda ayrıca Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Ferhat Aygün, Başkan Ak'a mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kardeşlik Gecesi'nde Birlik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement