Kars Ardahan ve Iğdırlılar Beylikdüzü'nde Coştu - Son Dakika
Güncel

Kars Ardahan ve Iğdırlılar Beylikdüzü'nde Coştu

Kars Ardahan ve Iğdırlılar Beylikdüzü\'nde Coştu

Kars-Iğdır ve Ardahan Gecesi Yudum başta olmak üzere birçok sanatçıyı konuk etti.

02.07.2012 16:17

Beylikdüzü Belediyesi Yöresel Gecelere Kars- Ardahan- Iğdır Gecesi ile 'Merhaba' dedi. Etkinlik Alanı'nda düzenlenen gece oldukça renkli geçti. Programda Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Yudum, halk ozanı Mürsel Sinan, sanatçılar Sefa Güneş, Hakan Kılıç ve Metehan söylediği parçalarla davetlilere muhteşem bir gece yaşattı. Gecede ayrıca Kafkas Yıldızları muhteşem gösterileriyle dikkat çekerken, programın sunucuları Soner Korkmaz, Ünlü Halk Ozanı Murat Çobanoğlu'na ait okuduğu şiirle ve yine Saygı Tatar, söylediği türküyle izleyenlerden bolca alkış topladı. Gecede yörenin simgesi kaz kıyafeti giyen animatör de izleyenleri eğlendirdi.

Gecede konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, geleneksel hale gelen yöresel gecelerin Beylikdüzü'ne ayrı bir renk kattığını dile getirdi. Birçok alanda olduğu gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerde de Beylikdüzü'nün önemli bir merkez olduğuna dikkat çeken Başkan Uzun, bu tarz programların dayanışmaya katkı sağladığını ifade etti. Dernek Başkanı Gürsel İlgüz de katkılarından dolayı Başkan Uzun'a teşekkür plaketi verdi.

Geceye Belediye Başkanı Uzun'un yanı sıra AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, meclis üyeleri, dernek başkanları ve çok sayıda Kars- Ardahan- Iğdırlı katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kars Ardahan ve Iğdırlılar Beylikdüzü'nde Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement