Karşıyaka'da çifte hedef - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'da çifte hedef

Karşıyaka\'da çifte hedef

MİSLİ.com 3'üncü Lig 3'ncü Grup'ta perşembe günü lider Somaspor'u ağırlayacak Karşıyaka, hem zirve koltuğunu 4 maç sonra tekrar devralmayı, hem de son yılların yenilmezlik rekorunu kırmayı hedefliyor.

17.11.2020 12:49  Güncelleme: 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MİSLİ.com 3'üncü Lig 3'ncü Grup'ta perşembe günü lider Somaspor'u ağırlayacak Karşıyaka, hem zirve koltuğunu 4 maç sonra tekrar devralmayı, hem de son yılların yenilmezlik rekorunu kırmayı hedefliyor. Grupta 18 puanla üçüncü sırada bulunan Kaf-Kaf'ın, 20 puanlı Somaspor'u yendiği takdirde 19 puanlı İçel İdmanyurdu'nun Arhavispor karşısında alacağı sonuca göre liderliğe oturma ihtimali var. Bu karşılaşmanın ardından Arhavispor'u 24 Kasım Salı günü erteleme sınavında ağırlayacak Karşıyaka, iki maçta kayıp yaşamadığı takdirde zirveye çıkıp büyük avantaj elde edecek.

Bu sezon Somaspor ile birlikte bileği hiç bükülmeyen Karşıyaka, 8 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik alırken, Soma 6 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Ligde 8 maçtır yenilmeyip 12 yıl sonra 2008-09 sezonundaki yenilmezlik serisini egale eden İzmir temsilcisi, Soma önünde de kaybetmezse rekor kıracak. Geçen sezon 2'nci Lig'e dönüş fırsatını Play-Off finalinde seri penaltılarla kaçırıp bu sezon direkt şampiyon olmayı hedefleyen Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, "Geçen sezon bir penaltı atışıyla kaçırdığımız 2'nci Lig hedefine bu sezon Play-Off'a kalmadan ulaşmak istiyoruz. Teknik heyetimizden futbolcularımıza, malzemecimizden çimcimize, aşçımızdan ulaşım görevlimize kadar herkes şampiyonluğa inanmış durumda. Bu sezon özlemimizin son bulacağına yürekten inanıyorum" açıklamasını yaptı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'da çifte hedef - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement