Kartepe Caddeleri Şık Bir Görünüme Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Kartepe Caddeleri Şık Bir Görünüme Kavuşuyor

Kartepe Caddeleri Şık Bir Görünüme Kavuşuyor

Kartepe Belediyesi, kent estetiğine uygun düzenlemelerin yanı sıra ilçe içi ulaşımı rahatlatmak ve alt yapı sorunlarına kalıcı çözümler bulmak için düzenlemelerine ana arter caddelerde devam ediyor.

27.06.2018 09:12  Güncelleme: 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe'ye değer katan çalışmalar içerisinde bulunan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, daha önce Beşik Sokak üzerinde tamamladığı Altunhisar Caddesi üzerinde sona yaklaştığı ana arter güzergahlardaki düzenlemelerin bir ayağını da Nazım Demirci Caddesi'nin Sarımeşe Mahallesi'nden geçen 1.5 km uzunluğundaki güzergahta yapıyor.

YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI

Yol genişletme çalışması ile 6 metreden 12 metreye çıkan Nazım Demirci Caddesi'nin Sarımeşe Mahallesi'nden geçen bölümünde bayram öncesi yoğun çalışma sergileniyor. Alt yapı çalışmaları kapsamında diğer kurumlarla da koordinelinin sağlandığı güzergahta belediye ekipleri yağmursuyu hattı ve ızgara çalışmaları devam ediyor.

DEKORATİF DUVARLARI

Kartepe Belediyesi logolu dekoratif duvar kalıplarının kullanıldığı çevre düzenlemeleri kapsamında yolda bahçe ve ev girişleri dekoratif duvarlarla çevreleniyor. Kartepe Kent Merkezi bağlantılı önemli bir geçiş merkezi olan güzergah dekoratif duvarlarla şık bir görünüme kavuşturuluyor.

KISA SÜREDE BİTECEK

Ekipler, Nazım Demirci Caddesi'ndeki alt yapı çalışmaları ardından paralelinde üst yapı düzenlemelerine geçecek, Bu kapsamda güzergaha mekanik malzeme serecek ekipler yolu asfaltlayarak bölge halkının kullanımına sunmayı planlıyor. Modern şehircilik anlayışı çerçevesinde cadde üzerindeki düzenlemelerin en kısa sürede tamamlamayı hedefleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Caddeleri Şık Bir Görünüme Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement