Kastamonu Belediyespor, İkinci Şampiyonluk İçin Son Virajda - Kastamonu - Son Dakika
Spor

Kastamonu Belediyespor, İkinci Şampiyonluk İçin Son Virajda - Kastamonu

Hentbol Kadınlar Süper Lig'de 33.2 puanla lider olan Kastamonu Belediyespor, ligin son haftasında galip gelmesi durumunda şampiyonluğa ulaşacak.

26.04.2019 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÖZGÜR ALANTOR - Hentbol Kadınlar Süper Lig'de 33.2 puanla lider olan Kastamonu Belediyespor, ligin son haftasında galip gelmesi durumunda şampiyonluğa ulaşacak.

Ligde son haftaya girilirken en yakın rakibi Muratpaşa Belediyespor'un 0.2 puan önünde lider durumda bulunan Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, yarın sahasında karşılaşacağı Polatlı Belediyespor'u yenerek tarihindeki ikinci şampiyonluğuna ulaşmak istiyor.

Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son maçta karşılaşacakları Polatlı Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ettiklerini söyledi.

İki yıl önce de Kastamonu'ya şampiyonluk sevincini yaşattıklarını dile getiren Günal, "O zaman şampiyonluk için Yenimahalle Belediyespor ile çekişiyorduk. Bu sezon ise Muratpaşa Belediyespor ile yarışıyoruz. Burada maçımızı kazandığımız anda Kastamonu'ya şampiyonluğu yaşatmış olacağız." dedi.

Polatlı Belediyespor karşısında seyircileriyle bütünleşerek kupayı kaldıracaklarına inandığına işaret eden Günal, "Ardından Eskişehir'de lig ikincisi Muratpaşa Belediyespor ile oynayacağımız maçı alıp Türkiye Kupası'nı Kastamonu'ya getirmek, kupa coşkusunu ikinci kez yaşatmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İkili averajla da Muratpaşa Belediyespor'un önünde olduklarına dikkati çeken Günal, "Gençler liginden gelen 0.2 puanımız var ama ikili averajda da Muratpaşa'nın önündeyiz. Puanlarımız eşit bile olsa ikili averaj dolayısıyla yine şampiyon olacaktık. Bize 0.2 puan veren gençlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Günal, Türkiye Kupası final maçını 4 Mayıs'ta oynayacaklarını belirterek, "Kastamonu'ya bir ilki daha yaşatmak istiyoruz. Türkiye Kupası'nı aldığımızda Kastamonu'da takım sporlarında en üst ligde bir sezonda iki kupayı alan tek takım olacağız. Bu bizim için büyük bir onur ve gurur olacak." diye konuştu.

Oyunculardan Aslı İskit ise Kastamonu'da ilk sezonu olduğunu anlatarak, "Bu benim ilk şampiyonluğum olacak. O nedenle çok heyecanlıyım. Kastamonu halkına bu kupayı getirmek istiyoruz. Uzun bir süreçti, çok çalıştık. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Tüm Kastamonuluları şampiyonluk maçımıza bekliyoruz." dedi.

Kastamonu Belediyespor, İkinci Şampiyonluk İçin Son Virajda - Kastamonu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kastamonu Belediyespor, İkinci Şampiyonluk İçin Son Virajda - Kastamonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement