Katar Prensesi Dürülaceze'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Katar Prensesi Dürülaceze'yi Ziyaret Etti

Katar Prensesi Dürülaceze\'yi Ziyaret Etti

Katar Prensesi H.H.Sheikha Roda S.Al Thani, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Darülaceze İdare Meclisi Üyelerini Darülaceze Müessesesi'nde ziyaret etti.H.H.Sheikha Roda S.Al Thani'yi karşılayan Darülaceze İdare Meclisi İkinci Başkanı Aile ve...

30.12.2012 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katar Prensesi H.H. Sheikha Roda S. Al Thani, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Darülaceze İdare Meclisi Üyelerini Darülaceze Müessesesi'nde ziyaret etti.

H.H. Sheikha Roda S. Al Thani'yi karşılayan Darülaceze İdare Meclisi İkinci Başkanı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları, kendisine Darülaceze sakinlerini ziyaret etmesinden dolayı teşekkür etti.

Zahteroğulları, 1895 yılında Sultan II. Abdülhamit Han tarafından kurulan kurumun bugüne kadar 71 bin kişiyi şefkatle bağrına bastığını, halen 550 civarında; bunun içinde 0-5 yaş arasında çocukların da bulunduğu

insanı barındırdığını belirterek, "Darülaceze, din, dil, ırk, cinsiyet ve mezhep farkı gözetmeksizin cami, kilise ve havrasıyla dünyada eşi benzeri olmayan; çağların kardeşlik, birlikte yaşama projesidir. Ecdadımızın sevgisini, merhametini ve hoşgörüsünü dünyaya anlatan en güzel mesajdır" dedi.

Konuk Katar Prensesi H.H. Sheikha Roda S. Al Thani de böyle eşsiz bir kuruma hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu, buraya yardım etmenin de bir görev olduğunu ifade etti.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbetten sonra Darülaceze İdare Meclisi İkinci Başkanı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları, Thani'nin yapmış olduğu bağış için şükran belgesi ve bir plaket takdim etti.

Darülaceze İdare Meclisi üyeleri, Abdülhamit Han'ın 3. kuşak torunu işadamı Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, İstanbul İl Özel İdare Sekreteri Sabri Kaya, Darülaceze Müessese Müdürü Nevzat Bayhan da görüşmede hazır bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Katar Prensesi Dürülaceze'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement