Kavşaktaki kazada otomobil devrildi: 1'i çocuk 2 yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Kavşaktaki kazada otomobil devrildi: 1'i çocuk 2 yaralı

Kavşaktaki kazada otomobil devrildi: 1'i çocuk 2 yaralı Edirne'nin Keşan ilçesinde mahalle içindeki kavşak notasında hafif ticari araç ve otomobil çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 2 kişi yaralandı.

20.05.2022 15:52  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavşaktaki kazada otomobil devrildi: 1'i çocuk 2 yaralı

EDİRNE - Edirne'nin Keşan ilçesinde mahalle içindeki kavşak notasında hafif ticari araç ve otomobil çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 2 kişi yaralandı.

Kaza Yeni Mahalle'de, Nazmi Başar ve Bülent Ecevit caddeleri kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bülent Ecevit Caddesi üzerinden gelen 22 FL 046 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Ü.Ş., diğer cadde üzerinden karşısına çıkan S.U. idaresindeki 22 FY 113 plakalı otomobile çarpmamak için manevra yaptı. Otomobilin ön tarafına çarpan hafif ticari araç, daha sonra dengesini kaybederek yol üzerinde devrildi.

Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye acil sağlık servis, polis ve itfaiye ekipleri gönderildi. Otomobilde bulunan S.U. ve 9 yaşındaki oğlu Ç.U. yaralanırken, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri kaz yerinde inceleme çalışmaları başlattı.

Kavşaktaki kazada otomobil devrildi: 1\'i çocuk 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kavşaktaki kazada otomobil devrildi: 1'i çocuk 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement