Kayalar: Türkiye'de Yeni Siyasi Oluşum Beklentisi Var - Son Dakika
Güncel

Kayalar: Türkiye'de Yeni Siyasi Oluşum Beklentisi Var

Kayalar: Türkiye\'de Yeni Siyasi Oluşum Beklentisi Var

Yozgat Bağımsız Milletvekili adayı Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, Türkiye'nin yeni bir siyasi oluşum beklentisi içerisinde olduğunu söyledi.

15.10.2015 16:41

Yozgat Bağımsız Milletvekili adayı Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, Türkiye'nin yeni bir siyasi oluşum beklentisi içerisinde olduğunu söyledi.

Yozgat'ın Sorgun İlçesi girişinde kalabalık bir halk topluluğu tarafından karşılanıp, oluşturulan araç konvoyu ile ilçe merkezinde tur atan Kayalar, seçim otobüsü içerisinden halkı selamladı. Kayalar, seçim bürosunun bulunduğu caddeye geldiğinde otobüsten inip, kendisini karşılayan vatandaşlarla tokalaştı. Kayalar, burada toplanan kalabalığa hitap ederken, konuşması 'Başbakan Kayalar' sloganları ile sık sık kesildi. Kalabalık arasında açılan 'Önce Allah, sonra Resulullah, kurtar Türkiye'yi Lütfullah' yazılı pankart dikkat çekti. Kayalar, şunları söyledi:

"Allah kısmet etti, sizlerin desteği ile genç yaşımda milletvekili oldum. Yozgat ile birlikte ülkemize en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz demeden çalıştık, kısmetse yine çalışırız, çalışacağız. Sorgun ilçesine çiftçinin ürünü değerlensin diye şeker fabrikası yaptık, ama bizden sonra alım kantarını bile yapamamışlar. O fabrikanın kuruluşunu sağlayan Lütfullah Kayalar, bu sorunu da 10 gün içerisinde çözer, başka sorunları da çözer. Çünkü bizim yüreğimizde Yozgat sevdası var, hizmet sevgisi var. Bu sorunları çözmek hizmet sevdası ile mümkündür."

Lütfullah Kayalar, Türkiye'nin yeni bir siyasi oluşum beklentisi içerisinde olduğunu, bu nedenle de Yozgat'taki seçim sonuçlarının merak konusu olduğunu belirtti. Kayalar, "Bugünkü seçim sadece Yozgat'taki milletvekilliği seçimi değildir. Buradan bütün Türkiye'ye söylüyorum; çıktığımız yol tıkanmış olan siyasetin kilidinin açılması için Yozgat'tan çıkılmış olan bir yoldur. Allah'ın izniyle Yozgatlı hizmet sevdalısı olan, sizin fide olarak diktiğiniz bugün ulu bir çam haline getirdiğiniz bu kardeşinizi, bu hemşerinizi, bu evladınızı bağımsız milletvekili olarak gönderdiğiniz takdirde, yeni siyasi oluşumun başı Yozgatlı biri olacaktır" diye konuştu. - Yozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayalar: Türkiye'de Yeni Siyasi Oluşum Beklentisi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement