Kayaşehir'de Servis Midibüsü Kaza Yaptı: 2'si Ağır 15 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kayaşehir'de Servis Midibüsü Kaza Yaptı: 2'si Ağır 15 Yaralı

Kayaşehir\'de Servis Midibüsü Kaza Yaptı: 2\'si Ağır 15 Yaralı

İstanbul Başakşehir'de virajı alamayan servis aracı takla atarak kaza yaptı.

26.02.2012 21:14  Güncelleme: 09:11

KAZA SONRASI YAŞANAN CAN PAZARINDAN GÖRÜNTÜLER

İstanbul Başakşehir'de virajı alamayan servis aracı takla atarak kaza yaptı. Kazada ilk belirlemelere göre 15 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerinde can pazarı yaşandı. Yaralılar arasında bulunan 2 çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza saat 15.30 sıralarında Başakşehir'deki yeni yerleşim yeri olan Kayaşehir'in girişinde meydana geldi. Market servis aracı olduğu öğrenilen servis midibüsü müşterilerini alarak Kayaşehir'e doğru İkitelli'den yola çıktı. Kayaşehir girişinde bulunan keskin viraja hızlı girdiği öne sürülen sürücü aracın kontrolünü kaybetti. Elektrik direğine çarpan servis midibüsü daha sonra karşı yöne geçerek devrildi. Kazada 15 kişi yaralandı.

KAZA SONRASI CAN PAZARI

Devrilen servis midibüsün içinde sıkışan yolcuların yardımına ilk olarak yoldan geçmekte olan diğer araç sürücüleri yetişti. Kaza sonrası adeta can pazarının yaşandığı olay yerine bir süre sonra itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. İlk olarak durumu ağır olan 2 çocuk ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Diğer yaralılar ise hastaneye gitmek için ambulans bekledi. Kaza nedeniyle yolun her iki yönü araç trafiğine kapatıldı.

YARALI HALDE İKEN ÇOCUGUNU ARADI

Yaralılar arasında bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kadın ise ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada yanında 2 yaşlarındaki çocuğunun yanına gelmesini istedi. Sağlık ekipleri yaralı kadının çocuğunu yanına getirerek ambulansa bindirmeye ikna etti.

SÜRÜCÜ KAÇTI İDDASI

Servis midibüsü içerisnde yer alan ve hafif şekilde yaralanan bir kişi servis sürücüsünün kazadan sonra olay yerinden kaçtığını iddia etti. Polis ekipleri iddia üzerine sürücüyü bulmak için arama başlattı. Bazı görgü tanıkları ise sürücünün yaralıları aracın içerisinden çıkardıktan sonra panik yaparak olay yerinden uzaklaştığını söyledi.

Kazadan yara almadan kurtulan bazı vatandaşlar ise devrilen servis midibüsü içerisindeki alışveriş malzemelerini almak istedi. Ancak itfaiye ekipleri tehlikeli olduğunu gerekçe göstererek buna izin vermedi. İtfaiye ekiplerinin devrilen aracı kaldırmasından sonra yol tekrar trafiğe açıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayaşehir'de Servis Midibüsü Kaza Yaptı: 2'si Ağır 15 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement