Kaybolan Engelli Genç İçin Arama Çalışması Başlatıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Kaybolan Engelli Genç İçin Arama Çalışması Başlatıldı

Kaybolan engelli genç için arama çalışması başlatıldıBURSA - Orhangazi ilçesine bağlı kırsal Ortaköy mahallesinde babası ile birlikte bağ evine giden ve babası yiyecek hazırladığı sırada kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan zihinsel engelli 17 yaşındaki bir genç için mahalle...

22.01.2019 23:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaybolan engelli genç için arama çalışması başlatıldı

BURSA - Orhangazi ilçesine bağlı kırsal Ortaköy mahallesinde babası ile birlikte bağ evine giden ve babası yiyecek hazırladığı sırada kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan zihinsel engelli 17 yaşındaki bir genç için mahalle sakinleri, Jandarma ve Afad ekipleri seferber oldu.

Orhangazi'ye bağlı Ortaköy Mahallesinde yaşayan ve zihinsel engelli olduğu Belirlenen 17 yaşındaki Arif Karakoç babası Nizamettin Karakoç ile birlikte köyde arazide bulunan kendilerine ait çiftlik evine gittiler. Burada babasının evin içinde olduğu bir esnada bir anda ortadan kaybolan Arif Karakoç'tan bir daha haber alınamadı. Baba Nizamettin Karakoç, oğlunu aramak için arazide bir süre dolaştıktan sonra sonuç alamayınca durumu Orhangazi Jandarma Ekiplerine bildirdi.

Jandarma ve AFAD ekipleri arama yapıyor

Ortaköy mahallesinde yaşayan ve doğuştan zihinsel engelli olduğu belirlenen Arif Karakoç için Orhangazi Jandarma ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Gece karanlığında Afad ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarına köy sakinleri de dahil oldu. Geniş arazide gece karanlığında ekipler arama çalışmalarını sürdürüyor.

Kaybolan Engelli Genç İçin Arama Çalışması Başlatıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kaybolan Engelli Genç İçin Arama Çalışması Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement