Kayıp Hayatlar Tiyatro Oyunu NNYÜ'de Sahnelendi - Son Dakika
Güncel

Kayıp Hayatlar Tiyatro Oyunu NNYÜ'de Sahnelendi

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Tiyatro Topluluğu sahneye koyduğu "Kayıp Hayatlar" adlı tiyatro oyunu ile sezonu açtı.

22.12.2015 11:19

Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi'nde sahnelenen Kayıp Hayatlar adlı tiyatro oyunundan önce Ressam Özge Türkmençalıkoğlu tarafından hazırlanan yağlıboya-karakalem karma resim sergisi açıldı. Birbirinden güzel 20 eserin yer aldığı serginin açılışını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kaya yaptı.

Resim sergisinin gezilmesinden sonra NNYÜ Tiyatro Topluluğu sezonun ilk oyunu için sahne aldı. Mehmet Tekkanat'ın yazdığı Ahmet Köseoğlu'nun yönettiği, çocukluğunda aile ilgisi ve sevgisinden yoksun büyüyen, gençlik döneminde tanıştığı bir kız arkadaşının duygusal baskılarıyla uyuşturucu bataklığına sürüklenen gencin içine düştüğü ruhsal çöküntüleri ve dramı konu alan Kayıp Hayatlar adlı tiyatro oyununda, NNYÜ Tiyatro Kulübü üyesi 37 öğrenci rol aldı.

Öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşların ilgi ve beğeniyle izlediği tiyatro oyunu büyük alkış aldı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman İnanç, program sonunda gösterdikleri performanslarından dolayı oyuncuları kutlayarak çiçek verdi. Prof. Dr. İnanç, Ressam Türkmençalıkoğlu'na da günün anısına bir plaket takdim etti.
.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayıp Hayatlar Tiyatro Oyunu NNYÜ'de Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement