Kaymakam Dündar Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Dündar Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kaymakam Dündar Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Van'ın Çaldıran Kaymakamı İbrahim Dündar, köy ziyaretleri kapsamında halkın sorunlarını dinleyerek, çözüm süreci ile ilgili bilgiler verdi.

01.03.2013 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çaldıran Kaymakamı İbrahim Dündar, köy ziyaretleri kapsamında halkın sorunlarını dinleyerek, çözüm süreci ile ilgili bilgiler verdi.

Kaymakam Dündar, köy ziyaretlerinin ikinci ayağında Garnizon Komutanı Yarbay Gürbüz Demirtaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Musa Arı, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Çelik ve ilçe de görevli diğer kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile beraber Çayır, Akbaşak ve Yukarı Sağmalı köylerini ziyaret etti. Ziyaret edilen köylerde köy halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan heyet, hizmete yeni açılan kamu yatırımlarını da denetledi. Köylerde okulları ziyaret edip, öğretmenlerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Dündar, ayrıca okulların eksikleri hakkında bilgi aldı. Vatandaşları tek tek dinleyip onların taleplerini not alan Dündar, çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı.

"Çözüm Süreci" ile ilgili vatandaşlara bilgi veren Kaymakam İbrahim Dündar, bu sorunun artık halledilmesi gerektiğini belirterek, "Ayağımıza pranga gibi takılan bu meseleden kurtulduğumuz takdirde ülkemizin büyüme ve ilerlemesi her alanda ciddi bir ivme kazanacaktır. Bu problemin hallolması neticesinde suni gündemlerle uğraşmak yerine halkımızın esas gündemi ve problemlerine daha çok eğilmek mümkün olacaktır" dedi.

Kaymakam Dündar, özellikle son birkaç aylık süreçte atılan adımlar ve yapılan görüşmeler neticesinde meselenin hallolması adına ümit verici gelişmeler yaşandığını belirterek, halkın da bu sürece destek vermelerini beklediklerini söyledi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Dündar Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement