Kaymakam Yıldız, Kamu Görevlileri, Vatandaşlar ve Güvenlik Güçleriyle Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Yıldız, Kamu Görevlileri, Vatandaşlar ve Güvenlik Güçleriyle Bayramlaştı

Kaymakam Yıldız, Kamu Görevlileri, Vatandaşlar ve Güvenlik Güçleriyle Bayramlaştı

Mersin’in Bozyazı İlçe Kaymakamı Suat Yıldız, Ramazan Bayramı dolayısıyla kamu görevlileri, vatandaşlar ve güvenlik güçleriyle bayramlaştı.

06.07.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Bozyazı İlçe Kaymakamı Suat Yıldız, Ramazan Bayramı dolayısıyla kamu görevlileri, vatandaşlar ve güvenlik güçleriyle bayramlaştı.

Bozyazı Öğretmenevi'ndeki bayramlaşmada Yıldız'a, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Savaş Cingöz, Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Emniyet Müdür Vekili Ahmet Fırat, AK Parti İlçe Başkan Vekili Turan Kahvecioğlu, MHP İlçe Başkanı Turhan Tuna'da eşlik etti. İlk olarak kamu görevlileri ile bayramlaşan Yıldız, ardından gaziler ve vatandaşlarla bayramlaştı. Buradaki programın ardından Kaymakam Yıldız ve beraberindekiler, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek bayramlaştı. İlçe Jandarma Komutanlığı'nda kendisini karşılayan askerlerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutlayan Yıldız, askerlerle sohbet etti. Yıldız, "Türk yurduna, birlik, dirlik, huzur ve güvenin paylaşıldığı bir bayram diliyorum. Allah yardımcınız olsun. Allah hepinizi korusun. Hepinizi gözlerinizden öperim. Annenize, babanıza ve ailelerinize saygılarımı sunar, hepsinin ayrı ayrı bayramını kutlar, hayırlı bayramlar dilerim" dedi.

Jandarmanın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geçen Yıldız, burada da polislerle bayramlaşarak, görevlerinde başarılar diledi.

112 Acil Çağrı Merkezi personelinin de bayramını kutlayan Yıldız, kazasız ve ambulansa ihtiyaç duyulmayacak, herkesin sağlık içerisinde geçireceği bir Ramazan Bayramı temennisinde bulundu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Yıldız, Kamu Görevlileri, Vatandaşlar ve Güvenlik Güçleriyle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement