Kayseri'de Cinnet - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Cinnet

Eşi ve 3 çocuğunu öldüren kişi, daha sonra okuldan aldığı oğlu ile oturdukları binanın 11'inci katından aşağı atlayarak intihar etti.

03.03.2014 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de cinnet getiren bir kişi, evde eşi ve 3 çocuğunu öldürdükten sonra okuldan aldığı çocuğu ile oturdukları binanın 11'inci katından aşağı atladı.

Alınan bilgiye göre, cinnet getiren Nuri Duran (36) Şirintepe Mahallesi'ndeki evlerinde eşi Özlem (30), çocukları Rüya (9), Yiğit (6) ve Mert'i (3) kesici ve delici aletle öldürdükten sonra diğer oğlu Kemal'i (7) okuldan almaya gitti.

Baba Duran, eve getirdiği oğlu Kemal'i de yanına alarak oturdukları binanın 11. katından aşağı atladı. Baba ve oğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

İşsiz olduğu belirtilen Nuri Duran'ın kısa bir süre önce mahalle muhtarlığına yardım almak için başvuruda bulunduğu öğrenildi. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Cinnet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mimsinliyim: ARKADAŞLAR BU HABERDE BAZI ŞEYLER YANLIŞ YAZILMIŞ RÜYA DİYE BİR KİŞİ YOK TAHA, YİĞİT, MERT,KEMAL ADINDA 4 OĞLU VAR BAŞKA HABERLERDEDE KEMAL DURAN DİYE YAZILMIŞ AMA KEMAL DURAN DEĞİL NÜRİ DURAN OLACAK BEN BU ŞAHISI TANIYORUM 0 0 Yanıtla

Advertisement