Kazan'da Öğretmenler Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Kazan'da Öğretmenler Günü Etkinliği

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Belediye Başkanı Lokman Ertürk öğretmenlere gül ve kalem hediye etti.

26.11.2013 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Belediye Başkanı Lokman Ertürk öğretmenlere gül ve kalem hediye etti.

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan ve Cumhuriyet Tesislerinde gerçekleştirilen programa Kaymakam Veysel Beyru, Belediye Başkanı lokman Ertürk, İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Göktaş, İlçe Emniyet Müdürü Okan Yıldız ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Programında mesleğe yeni başlayan ve emekli öğretmenler adına yapılan konuşmaların yanı sıra öğrenciler de okudukları şiirler ve söyledikleri şarkılar ve hazırladıkları skeçlerle öğretmenlerine olan sevgilerini dile getirdi.

Okulun hazırladığı programın ardından aynı tesiste öğretmenlere akşam yemeği veren ve günün anısına gül ile kalem seti hediye eden Belediye Başkanı Lokman Ertürk de konuşmasında belediyenin eğitime olan katkılarını anlatarak Kazan'ın gelişmesinde ve bu günlere gelmesinde emeğinin büyük olduğunu söyledi.

Programın sonunda AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kaymakam Veysel Beyru eşinin öğretmen olmasının kendisinin de eğitim camiasına daha yakın olmasını ve oradaki sıkıntıları ya da güzel şeyleri daha hızlı duymasını da beraberinde getirdiğini belirterek, "Eşim bir yönüyle evde öğretmenleri temsil ediyor.  Netice itibariyle eşimin öğretmen olmasından büyük mutluluk duyuyorum. Kaymakamlar olarak bizlerin evlenebileceği en şanslı mesleklerden birisi diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Belediye görevlilerinin salondaki öğretmenlere gül dağıtımı sırasında Belediye Başkanının eşi MeralErtürk, İngilizce Öğretmeni olan Kaymakamın eşi Özlem Beyru'nun gülünü kendisi vererek Öğretmenler Gününü kutladı.

Programın sonunda öğretmenler arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kazan'da Öğretmenler Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement