Bolu'da Kedinin Pasajdan Atılmaması İçin İmza Topladılar - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Kedinin Pasajdan Atılmaması İçin İmza Topladılar

Bolu'da, bir pasajın maskotu olan kedinin beslenmemesi için esnafa noterden ihtarname çeken pasaj yönetimi, zabıtaya da şikayette bulundu.

05.07.2014 14:39  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, bir pasajın maskotu olan kedinin beslenmemesi için esnafa noterden ihtarname çeken pasaj yönetimi, zabıtaya da şikayette bulundu. Pasaj yönetimine tepki gösteren esnaflar, zabıta müdürlüğüne vermek için kediden rahatsız olmadıklarını belirttikleri dilekçenin altına imza attılar.

İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan Bolu Beyi Pasajı'nda çeyiz eşyaları satan Kadriye Özgören'in 12 yıldır beslediği Çiçek isimli kedi pasajın maskotu oldu. Tombulluğu ile dikkat çeken Çiçek pasajın girişinde yatarken, gelip geçenler tarafından seviliyor. Bolu Beyi Pasajı yönetimi 2 hafta önce Kadriye Özgören'e noterden ihtarname çekerek, kediyi beslemeyi bırakmasını, kedi nedeniyle yaşanan rahatsızlıkları önlemesini isteyerek, aksi takdirde hukuki takip başlatılacağını bildirdi. Pasaj yönetimi bununla da kalmayarak Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne şikayette bulundu. Önceki gün pasaja gelen zabıta ekipleri kediyi bulamadı. Kediyi çok seven esnaflar zabıta müdürlüğüne vermek için imza toplamaya başladılar. 34 esnaftan 22'sinin imzasının bulunduğu dilekçede esnaflar, uluslararası sağlık karnesi bulunan, pasaj yönetimi tarafından istenmeyen kediden rahatsızlıklarının bulunmadığını, kedinin pasaja giriş ve çıkışını engelleme gibi olanaklarının bulunmadığını bildirdikleri dilekçeye imza attılar.

Kedinin kimseye zararı olmadığını belirten Kadriye Özgören, Uluslararası sağlık karnesi bulunan bir kedi bu. Esnafların da çok sevdiği bir hayvan. Pasaj yönetimi kediden rahatsız olduğunu belirterek ihtarname gönderdi. Biz de imza topladık ve Pazartesi günü belediyeye sunacağız dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da Kedinin Pasajdan Atılmaması İçin İmza Topladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement