Kent Konseyi Kadın Meclisinden KADEM 'e Ziyaret Düzendi - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi Kadın Meclisinden KADEM 'e Ziyaret Düzendi

41. Şubesi Açılan KADEM Erzincan Şubesine Hayırlı olsun ziyareti. Erzincan Kent Konseyi Kadın Meclisi KADEM il temsilciliğini ziyaret ederek yapılan çalışmalarda başkan Eren'e başarılar dilediler.

29.06.2018 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Şahin, Erzincan Belediye Başkanı eşi Gülnaz Başsoy, Belediye Meclis Üyesi Nermin Yıldırım ve beraberinde ki heyet Erzincan'da 41. Temsilciliğini açan KADEM'in il temsilciliğine Büşra Eren'in gelmesi münasebetiyle ziyarette bulundular.

Kentte faaliyet yürüten ve özellikle kadın hakları için faaliyet gösteren STK'lara büyük önem veren Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Şahin, Erzincan Belediye Başkanı eşi Gülnaz Başsoy, Belediye Meclis Üyesi Nermin Yıldırım ve beraberinde ki heyet, dernek ve STK ziyaretlerine devam ediyor. KADEM İl Temsilcisi Eren tarafından karşılanan heyet, derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi alıp uygulanacak projelerle ilgili istişarede bulundular.

Konuşmalarında Şahin, kadınlara yönelik her türlü çalışmanın değerli olduğunu Başsoy ise Türkiye'de kadın hakları, çalışma hayatında fırsat eşitliği ve kadınların Erzincan ekonomisindeki yeri ve önemini belirterek, Eren'e çalışmalarında başarılar dilediler. Eren ise ziyarette bulunan heyete ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi Kadın Meclisinden KADEM 'e Ziyaret Düzendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement