Kepez'de Tasavvuf Konseri - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Tasavvuf Konseri

Kepez\'de Tasavvuf Konseri

Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen eğlencelere Şırnak’taki şehitler için ara verilirken, şehitler ilahiler ile anıldı.

02.06.2017 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen eğlencelere Şırnak'taki şehitler için ara verilirken, şehitler ilahiler ile anıldı.

Kepez Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri, ülkenin kalbine düşen şehit acısı nedeniyle ilahi ve Kur'an-ı Kerim tilavetleri ile devam ediyor. Eğlence programlarına ara verilen etkinliklerde hem Ramazan ruhunu yaşatmak, hem de şehitlerin acılarını paylaşmak için tasavvuf müziği etkinliği gerçekleştirildi. Mehmet Arıcı'nın seslendirdiği Şehit Tadında Ezgi, Yan Yüreğim ve Allahu Allah ilahileri, etkinlik alanını dolduran vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. Ramazan ruhunun Kepez'den Antalya'ya ulaştığı etkinliklerle maneviyatı yüksek bir atmosferin oluşuğu etkinlik alanı en sevilen ilahilerle yankılandı. Konsere semazenler de sahnedeki performansları ile eşlik etti.

Konserin ardından şehitler için duaların edildiği etkinlikte şehitlere rahmet dilenirken, dualarda şehit ailelerine de sabır temennileri yer aldı. İlahi ezgilerden oluşan konser 15 eserle ile seslendirilerek sonlandırıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Tasavvuf Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement