Keşan Gençlik Yine Mağlup - Son Dakika
Güncel

Keşan Gençlik Yine Mağlup

Keşan Gençlik Yine Mağlup

Karşılaşmanın ilk setinde Keşan Gençlik takımı kötü bir oyun sergileyerek bu seti 25-14 kaybetti.

09.01.2012 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Erkekler Aroma 2.Ligi A Grubu'nda mücadele eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü 8 Ocak 2012 Pazar günü ikinci yarının ilk karşılaşmasında Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nda karşılaştığı Tevfik Fikret Lisesi Altekma takımına 3-1 yenildi.

Başhakemliğini NazankahramanAkgün, Başhakem Yardımcılığını Barış Karakoyun, Skor Hakemliğini Gökhan Kayaardı,Yazı Hakemliğini Güray Ece ve Çizgi hakemliklerini Mustafa taburcu ve Hacı Kaan taşkın'ın yaptığı karşılaşmaya Keşan Gençlik takımı Enis, (Berkan), Bekir, Senad, Aykut, Ali, Önder ve Libero Görkem tertibi ile çıkarken Tevfik Fikret Lisesi Altekma takımı da Sına,Fatih,Hasan,Yunus,Anıl,Tunahan ve Libero Mehmet Ali tertibi ile çıktı.

İkinci sette drelenip toparlanan ve biraz iyi müacedele sergileyen Keşan Gençlik bu seti 26-24 kazanarak durumu 1-1 yaptı.

Üçüncü sette Tevfik Fikret Lisesi zaman zaman mağlup duruma düştü seti 25-20 kazanarak durumu 2-1yaptı.

Dördüncü set mükemmel bir mücadele içinde geçti. 21-18mağlup durumda olan Keşan Gençlik güzel bir oyunla buradan skoru eşitledive öne geçti. Sette 24-23 öne geçen Keşan Gençlik Senad'la kullandığı set sayısı filede kalınca 24-24 oldu. Tekrar 25-24 öne geçen Keşan Gençlik bu seti 27-25 kaybederek maçtan mağlup ayrılarak bu haftayı da puansız kapadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keşan Gençlik Yine Mağlup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement