Keşanspor Sahibini Buldu - Son Dakika
Yerel

Keşanspor Sahibini Buldu

Keşanspor Sahibini Buldu

Edirne'nin Keşan ilçesinde faaliyet gösteren ve yapılan kongrede başkan adayı çıkmayan Keşanspor, olağanüstü kongrede sahibini buldu.

30.09.2012 14:51

Edirne'nin Keşan ilçesinde faaliyet gösteren ve yapılan kongrede başkan adayı çıkmayan Keşanspor, olağanüstü kongrede sahibini buldu.

Keşanspor Düğün Salonu'nda yapılan kongreye, az sayıda üye katılmasına rağmen, yeterli çoğunluğun sağlandığı öğrenildi.

Toplantıda ilk olarak divan heyeti seçimi yapıldı. Verilen önerge doğrultusunda, Divan Başkanlığı'na Egemen Lofçalı, Katip üyeliklere ise Hasan Oğuz ve Necdet Çabuk seçildi. Saygı Duruşu'nda bulunulmasının ardından kulübün yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporu ile hesap raporu okundu. Yapılan oylama sonucunda tüm raporlar oy birliği ile kabul edildi.

Daha sonra ise seçime geçildi. Mustafa Çelik başkanlığındaki tek listenin aday olduğu seçimde, verilen önerge doğrultusunda açık oylama yapıldı. Yapılan oylamanın ardından Mustafa Çelik başkanlığındaki liste, oy birliği ile kabul edildi.

HERŞEY KEŞANSPOR İÇİN

Seçimin sona ermesinin ardından Çelik'i ilk tebrik eden isim, eski kulüp başkanı Sadi Kuru oldu.

Basın mensuplarına açıklama yapan Mustafa Çelik, "Her şey Keşanspor için. Bundan sonra önümüze bakacağız. Kimsenin kulübümüzden uzak durmasını istemiyoruz. Herkesin birlik beraberlik içinde olmasını istiyoruz." dedi.

HİÇ BİR TANE OYUNCUMUZ YOK

Çelik, önlerinde çok zor bir 15 günün bulunduğunu belirterek, "Şu anda kulübümüzde hiçbir tane sporcumuz yok. Sözün bittiği yerdeyiz.Kulübümüze sahip çıkma dönemi. 15 gün süremiz var. 15 gün içinde takımı çıkarmamız gerekiyor. Amacımız Keşanspor'u tekrar diri ve canlı bir şekilde sahaya sürmektir. Bu sadece bizim görevimiz değil, tüm Keşanlıların görevi olmalıdır." diye konuştu.

Mustafa Çelik Başkanlığı'ndaki yeni Keşanspor yönetimi, şu isimlerden oluşuyor.

Yönetim Kurulu: Mustafa Çelik, Erdoğan Gümülcineli, Mehmet Serin, Kamil Filiz, Mustafa Cingöz, Alparslan Endirçe, Şaban Ağaoğlu, Ümit Can Arslan, Nejat Çabuk, Ayhan Özkaynak, İzzet Ceylan, Murat Ar, Mehmet Can, Doğan Çelen, Fatih Çapak.

Denetim Kurulu: Ercan Ersoylu, Erkan Gege, Gökhan Yılmaz

(TB)

30.09.2012 14: 23: 44

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşanspor Sahibini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement