Kılıç Yeniden Gençlik Kolları Başkanlığına Seçildi - Son Dakika
Yerel

Kılıç Yeniden Gençlik Kolları Başkanlığına Seçildi

Kılıç Yeniden Gençlik Kolları Başkanlığına Seçildi

AK Parti Gençlik Kolları Olağan Kongresi’nde tek liste halinde gidilen seçimde mevcut Başkan Abdulsamet Kılıç yeniden AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

23.02.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gençlik Kolları Olağan Kongresi'nde tek liste halinde gidilen seçimde mevcut Başkan Abdulsamet Kılıç yeniden AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

AK Parti Aksaray Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi Aksaray Belediye Tiyatro Salonunda gerçekleşti. Kongreye AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fatma Gaye Güler, AK Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları MKYK Üyesi Davut Arpa, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, parti il ilçe ve gençlik kolları teşkilat mensupları, Milletvekili Aday Adayları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kongrede divan başkanlığına seçilen AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Davut Arpa, "Ak Gençlikte Geleceğin Türkiye'sini İmar Etmek İçin Var Gücümüzle Çalışacağız" diyerek başladığı konuşmasında seçilen Başkan ve yeni yönetimine başarılar diledi.

Gençlik Kolları Başkanı Samet Kılıç, AK Parti siyaset yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Bizler 13 yıl önce çıktığımız bu yolda milletin iradesine gölge düşürmek isteyen darbecilere ve sivil darbecilerin karşısında durduk. Bunu ise geçmiş olduğumuz sene 17 ve 25 Aralıkta hukuk yoluyla darbe yapmak isteyen paralel yapıya ve benzeri örgütlere karşı hep dik durarak gösterdik. 3 yıldır bu görevi sürdürüyorum. Bana ve Ak kadrolarda hizmet etme imkanı sunan Allah'ıma şükrediyorum. Ak gençlik olarak güçlü Türkiye yolunda 2023 ve 2071 hedefimize ulaşmak için var gücümle çalışmaya söz veriyorum" diye konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fatma Gaye Güler ve İl Başkanı Abdulkadir Karatay birer konuşma yaptı. Geçmiş dönemlerde AK Parti Gençlik Kolları başkanlığı görevinde bulunanlara Abdulsamet Kılıç tarafından teşekkür plaketi verildi.

Kongreye katılan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, yaptığı konuşmada herkesi selamladı ve teşkilatın içinde olmanın ayrı bir gurur kaynağı olduğunu söyledi. Siyasette Gençlik Kollarının önemli bir görevi ve misyonu üslendiğini dile getiren Başkan Yazgı, "Siyasete baktığınızda Gençlik kollarının hakikaten bir okul olduğunun farkına varıyorsunuz. Okulda yetiştikten sonrada siyasette size verilen görevleri, yerine getirmenin ayrı bir mutluluğunu, ayrı bir huzurunu, ayrı bir güvenini yaşıyorsunuz. Çünkü orada yapmış olduğunuz her çalışma,size verilen her katkı ileriki yapacağınız her çalışmanın da alt yapısını oluşturuyor. Kurucu başkanımız Cumhurbaşkanımızın 2071 hedefleri,2023 hedefleri inşallah gençlerimizle birlikte beraber sağlanacağına ben inanıyorum. Seçim dönemleri yaklaştı sizlerde biliyorsunuz, seçim dönemleri bizim aile olduğumuz dönemlerdir. Hep birlikte hareket ettiğimiz ve kenetlendiğimiz zamanlardır" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kılıç Yeniden Gençlik Kolları Başkanlığına Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement