Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'den Kısa Kısa

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, gazetecilerin dürüst, tarafsız ve cesur haberleri ile demokrasinin gelişmesine çok büyük katkı sağladıklarını bildirdi.

10.01.2013 16:40

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, gazetecilerin dürüst, tarafsız ve cesur haberleri ile demokrasinin gelişmesine çok büyük katkı sağladıklarını bildirdi.

Hacı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gazetecilerin toplumun aynası olduğunu belirtti.

Basın mensuplarının dünyanın en zor mesleklerinden birini yerine getirdiğini ifade eden Hacı, şunları kaydetti:

"Gazetecilerimiz haberleri, yazıları, fotoğrafları ile bizleri aydınlatan haber aşkı ile gece gündüz demeden yoğun bir şekilde mesai harcamaktadırlar. Yeri geliyor gazetecilerimiz kendilerini bir savaşın ortasında buluyorlar yeri geliyor çok zor hava şartlarında sabahlıyorlar yeri geliyor deprem bölgesinde birebir o anı yaşıyorlar. Gazetecilerimiz dürüst,tarafsız ve cesur haberleri ile demokrasimizin de gelişmesine çok büyük katkı sağlamaktadır. Dürüst gazetecilik, gerçekle aydınlanmada halka, kamuya hizmettir."

-Proje yazma eğitimi-

(Fotoğraflı)

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Vize'de proje yazma eğitimi düzenledi.

TRAKYAKA uzmanı Berkay Habiboğlu, Vize Belediyesi konferans salonunda proje yazma ve teklif çağrısı hakkında bilgi verdi.

Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, konferans sonrası yaptığı konuşmada, eğitimin Vize'de gerçekleşmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, eğitim ile proje yazma pratiğinin gelişeceğine inandığını söyledi.

-Vali Yaman'a ziyaret-

(Fotoğraflı)

Trakya Üniversiteler Birliği Üyesi Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi Rektörleri Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'ı ziyaret etti.

Valilik binasında gerçekleşen ziyarette, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük ve Trakya Üniversiteler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Sadık Türker, çalışmaları hakkında Vali Yaman'a bilgiler verdi.

Muhabir: Özgün Tiran/ Hakan Şahin

Yayıncı: Murat Paksoy - KIRKLARELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement