Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

CHP Demirköy teşkilatı ilçedeki esnafları ziyaret etti.

23.10.2017 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Demirköy teşkilatı ilçedeki esnafları ziyaret etti.

İlçe Başkanı Mesut Özkul, Kadın Kolları Başkanı Mediha Altıntel ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretlerde esnafların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Özkul, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada vatandaşlar ve esnaflarla sürekli iç içe olduklarını söyledi.

Partiye yakışır bir biçimde görevlerini yerine getirdiklerini ifade eden Özkul, esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini bildirdi.

- Spor komitesinden Demirköy ziyareti

Uluslararası Lions 118-Y Yönetim Çevresi Federasyonu Yerel Yönetim Spor Komitesi üyeleri, Demirköy ilçesinde turistik gezi düzenlendi.

İlçe merkezini ziyaret eden komite üyeleri, daha sonra Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethinde kullandığı top ve güllelerin yapıldığı Fatih Dökümhanesi, İğneada, Hamdibey ve Sislioba köyleri ile Longoz Ormanlarını ziyaret etti.

Komite Başkanı Semra İnak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Demirköy'ün tarihi ve turistik açıdan önemli bir bölge olduğunu söyledi.

Son günlerde Demirköy ilçesindeki Longoz Ormanlarını ve mimarileriyle ünlü köylerin adını çok duyduklarını aktaran İnak, komite olarak rotalarını Demirköy'e çevirdiklerini belirtti.

Demirköy'de eşsiz doğa harikaları bulunduğunu ifade eden İnak, kısa süre içerisinde diğer üyelerinde ilçeye turistik gezi düzenlemelerini sağlayacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement