Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli\'nden Kısa Kısa

Öz Orman İş Sendikası İstanbul Şube Başkanı Muhammet Küçük, Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü'ndeki üyelerini ziyarette buundu.

29.04.2019 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öz Orman İş Sendikası İstanbul Şube Başkanı Muhammet Küçük, Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü'ndeki üyelerini ziyarette buundu.

Ziyarette üyeleriyle biraraya gelen Küçük, gerçekleştirilen toplantıda istek ve sıkıntılarını dinledi.

Küçük, ziyaretin ardından yaptığı konuşmada, sık sık sendika üyeleriyle biraraya geldiklerini söyledi.

Sorunları yerinde dinlediklerini ve kısa sürede çözüme kavuşturulması için ziyaretlerin önemli olduğunu ifade eden Küçük, üyelerine en iyi hizmeti sunmak için mücadele ettiklerini belirtti.

Sendika üyesi olarak çalışanların ekonomik ve sosyal haklarını daha güçlü şekilde savunabileceklerini bildiren Küçük, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

- Köy okulu onarıldı

Demirköy ilçesinin Sivriler Köyü'ndeki ilkokulun bakım ve onarım çalışması tamamlandı.

Milli Eğitim Müdürü Oğuz Ak, gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun kış şartları dolayısıyla okulun bazı tahribatlara uğradığını söyledi.

Köy Muhtarı Dursun Saykın ve Sivriler Köyü Orman Kalkındırma Kooperatifi Başkanı Şeref Saykur'un da destekleri ile bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Ak, öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitim görmesinin sağlandığını kaydetti.

Yapılan çalışmalarda her zaman destekte bulunan Saykın ve Saykur'a teşekkür eden Ak, köy okullarına herkesin daha fazla önem vermesini istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement