Kırmızı Ödülleri'nin Oscarını Jeep Kazandı - Son Dakika
Güncel

Kırmızı Ödülleri'nin Oscarını Jeep Kazandı

Türkiye'de Tofaş tarafından temsil edilen Jeep markası, Kırmızı/Basında En İyiler Reklam Ödülleri'nde hem otomotiv kategorisinde Kırmızı Ödülü'nün hem de büyük ödül olan Kıpkırmızı'nın sahibi oldu.

12.06.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de Tofaş tarafından temsil edilen Jeep markası, Kırmızı/Basında En İyiler Reklam Ödülleri'nde hem otomotiv kategorisinde Kırmızı Ödülü'nün hem de büyük ödül olan Kıpkırmızı'nın sahibi oldu.

Jeep'ten yapılan açıklamaya göre, Leo Burnett Türkiye tarafından Jeep için hazırlanan ilanlarda, Jeep logosu kullanılmadı ve markayla ses benzerliği olan, her biri doğadaki ayrı bir enstantaneyi vurgulayan sözcükler görsellerle birlikte ilan tasarımlarına entegre edildi. Tüm dünyada SUV kategorisinin jenerik ismi haline gelen Jeep, ikonik konumunun yanı sıra markanın ruhunu da yansıtan ilan serisiyle dikkati çekti.

İlanlarda, Jeep'in özgürlükçü ve maceracı yönü vurgulandı. İlk ilanda aracın korna sesini sembolize eden "Beep" sözcüğü ve kaçışan bir zebra sürüsünün olduğu görsel kullanılarak Jeep in doğanın bir parçası olduğu ifade edildi. Serinin diğer ilanlarında ise anne kutup ayısı ile yavrusunu içeren bir görselle birlikte "Keep" (Koru) kavramıyla Jeep markasının verdiği güven duygusu işlendi. "Deep" (Derin) adlı ilanda da Jeep ile gidilebilecek yerlerde bir sınır olmadığına vurgu yapıldı.

Jeep, "Beep" adı verilen ilanıyla reklam sektörünün ve medya dünyasının en inovatif çalışmalarının ödüllendirildiği ve bu yıl 12.'si düzenlenen Kırmızı/Basında En İyiler Reklam Ödülleri'nde otomotiv kategorisinde Kırmızı Ödülü'nü ve yarışmanın büyük ödülü olan Kıpkırmızı'yı kazandı.

Bu ödüller ile Jeep markası son bir yıl içinde birbirinden değişik reklam kampanyaları ile, aralarında Kristal Elma, ODD ve Epica'nın da bulunduğu beş farklı mecra tarafından ödüllendirilmiş oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırmızı Ödülleri'nin Oscarını Jeep Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement