Kırmızı Solucan Gübresi Projesi Bilim Şenliği'nde - Son Dakika
Yerel

Kırmızı Solucan Gübresi Projesi Bilim Şenliği'nde

‘Kırmızı solucan gübresi’ projesiyle Düşük Karbon Kahramanı ödülünü alan Kartal Belediyesi, Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi’nin Bilim Şenliği’ne katıldı.

18.06.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Kırmızı solucan gübresi' projesiyle Düşük Karbon Kahramanı ödülünü alan Kartal Belediyesi, Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi'nin Bilim Şenliği'ne katıldı.

Kartal Belediyesi'nin daha temiz ve geleceğe yönelik yapmış olduğu projeler dikkat çekmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ilçe genelinde yapmış olduğu projelerle hem örnek teşkil ediyor, hem de projelerle ödül alıyor.

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Kartal Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi'nin Bilim Şenliği'ne katıldı. 'Kırmızı solucan gübresi' projesiyle Düşük Karbon Kahramanı ödülünü alan Kartal Belediyesi, bilim şenliğine de yine kırmızı solucan gübresi ile katıldı. Öğrencilerin bilim şenliğinde kullanmak üzere kendilerinin yapmış oldukları vermikompost oluşumu için yaptıkları kompost kabına Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından solucan takviyesi yapıldı. Proje Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars tarafından uygulamalı olarak anlatıldı. Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi Okul Müdürü Muammer Okumuş, ilçedeki diğer okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi çekti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırmızı Solucan Gübresi Projesi Bilim Şenliği'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement