Kırşehir'de Okullar Arası Kros Yarışmaları - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de Okullar Arası Kros Yarışmaları

Kırşehir'de okullar arası kros il birinciliği yarışmaları yapıldı.

16.12.2017 16:43

Kırşehir'de okullar arası kros il birinciliği yarışmaları yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, genç erkekler ve kızlar ile yıldız erkekler ve kızlar kategorilerinde 150 sporcu il birinciliği yarışmalarına katıldı.

Kırşehir Kayseri karayolu koşu parkurunda yapılan yarışmalarda şu sonuçlar alındı:

A kategorisi takım yarışmalarında genç erkeklerde Fatma Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, genç kızlarda ise Kırşehir Lisesi birinci oldu. A kategorisi erkekler 5 bin metre krosta Recep Alpar, genç kızlar 3 bin metre krosta ise Urkuş Işık birinciliği elde etti.

B kategorisi takım yarışmalarını, genç erkeklerde Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, genç kızlarda ise Kırşehir Lisesi birinci tamamladı. B kategorisi erkeklerde 5 bin metre krosta Beytullah Kaya, genç kızlar 3 bin metrede Gözde Nur İkiz birinci oldu.

Yıldızlar kategorisi takım sıralamasında, erkeklerde Yunus Emre Ortaokulu, kızlarda ise Sıdıklı Ortaokulu birinci olurken, 3 bin metre erkeklerde Bedirhan Özcan, 2 bin metre kızlarda ise Fatmanur Turhan birinci oldu.

Yarışmaların sonunda dereceye giren takımlara ve sporculara kupa, madalya ve başarı belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de Okullar Arası Kros Yarışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement