Kızı ve Damadını Öldüren Anne: Kendimi Kaybettim Ne Yaptığımı Hatırlamıyorum - Son Dakika
Güncel

Kızı ve Damadını Öldüren Anne: Kendimi Kaybettim Ne Yaptığımı Hatırlamıyorum

Kızı ve Damadını Öldüren Anne: Kendimi Kaybettim Ne Yaptığımı Hatırlamıyorum

Mersin'de 2 yıl önce kaçarak evlenen kızı 19 yaşındaki Güler Azrak ile damadı 29 yaşındaki Ferdi Azrak'ı tabancayla vurarak öldürüp, torunu 1.5 yaşındaki Berfin'i de ağır yaralayan 39 yaşındaki Meryem Dursun'un sorgusu sürüyor.

11.02.2013 15:00

Mersin'de 2 yıl önce kaçarak evlenen kızı 19 yaşındaki Güler Azrak ile damadı 29 yaşındaki Ferdi Azrak'ı tabancayla vurarak öldürüp, torunu 1.5 yaşındaki Berfin'i de ağır yaralayan 39 yaşındaki Meryem Dursun'un sorgusu sürüyor. Dursun'un kızı ve damadı ile 2 gün önce barıştığı, ailevi nedenlerle aralarında çıkan tartışmanın ardından cinayeti işlediği anlaşıldı.

Olay, dün akşam merkez Akdeniz İlçesi Siteler Mahallesi'nde meydana geldi. 2 yıl önce Ferdi Azrak ile kaçarak evlenen Güler Azrak evliliğine rıza göstermediği için kendileriyle görüşmeyen annesi Meryem Dursun'un evine barışmak için geldi. Genç kadın ile eşi, 2 gün önce geldiği Mersin'de 4 çocuk annesi Meryem Dursun'un elini öperek barıştı. Dün akşam ailevi meseleler nedeniyle Meryem Dursun ile damadı ve kızı arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sırasında Dursun, evinde bulundurduğu ruhsatsız tabanca ile damadı, kızı ve torunu 1.5 yaşındaki Berfin'e ateş etti. Azrak çifti olay yerinde ölürken, başından yaralanan küçük kız çocuğu Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Meryem Dursun ise, gözaltına alındı.

"NE YAPTIĞIMI HATIRLAMIYORUM"

Kızı ve damadını öldürüp torununu da yaralayan Meryem Dursun, ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği bildirildi. Rızası olmamasına rağmen kaçarak evlenmeleri nedeniyle kızı ve damadı ile görüşmediğini belirten Dursun'un ifadesinde, şunları söylediği belirtildi:

"Kızım ve damadım 2 gün önce yaşadıkları İstanbul'dan Mersin'e gelip elimi öptü. Biz de barıştık. Olay sırasında damadım ile ailevi sorunlar nedeniyle konuşurken aramızda tartışma çıktı. Kendimi kaybedince 10 yıl önce satın aldığım ruhsatsız tabancayla rastgele ateş ettim. Torunuma ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Olayın şokuyla ne yaptığımı bilmiyorum."

BERFİN'İN HAYATİ TEHLİKESİ

Öldürdüğü kızı Güler'in babasından boşandıktan sonra ikinci evliliğini yaptığı belirtilen Meryem Dursun'un sorgusu devam ederken, ağır yaralı olan ve hayati tehlikesi bulunan Berfin Azrak'ın tedavisin devam ettiği bildirildi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızı ve Damadını Öldüren Anne: Kendimi Kaybettim Ne Yaptığımı Hatırlamıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement