Kızılay Akdağmadeni İlçesinde Kanbağışı Kampanyası Başlattı - Son Dakika
Yerel

Kızılay Akdağmadeni İlçesinde Kanbağışı Kampanyası Başlattı

Kızılay Akdağmadeni İlçesinde Kanbağışı Kampanyası Başlattı

Türkiye Kızılay Derneği Sivas Bölge Müdürlüğü tarafından Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.ilgi gösterirken, kan bağışı kampanyasının 4 gün süreceği belirtildi.

18.09.2012 18:45

Türkiye Kızılay Derneği Sivas Bölge Müdürlüğü tarafından Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Akdağmadeni Kültür Merkezi önüne kurulan kan bağış çadırına ilçe halkı

ilgi gösterirken, kan bağışı kampanyasının 4 gün süreceği belirtildi.

Kan bağışı kampanyası hakkında bilgi veren Dr. Nami Özkan, "Kan İhtiyacı olan illerimizin kan ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Her sene düzenlenen kan bağışı organizasyonu ile 1 doktor ve 4 personelden oluşan bir ekiple, kan bağışı kampanyasını yürütüyoruz. Bugün de Akdağmadeni'nde kan bağışı topluyoruz. Yarından itibaren de 3 gün boyunca Akdağmadeni'nde kan bağışı toplayarak diğer ilçelere geçeceğiz." dedi.

Kan vermenin sağlık açısından çok önemli faydalar sağladığını dile getiren Özkan, "Düzenli kan veren kişilerde kalp krizi geçirme riskinin azalırken ve kan hücreleri de yenilenmektedir. Kampanyaya gösterilen ilgiden dolayı Akdağmadeni halkına çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay Akdağmadeni İlçesinde Kanbağışı Kampanyası Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement