Knorr'la Bu Ramazan Daha da Tadında - Son Dakika
Güncel

Knorr'la Bu Ramazan Daha da Tadında

Knorr\'la Bu Ramazan Daha da Tadında

Knorr Şefleri tarafından hazırlanan iftar menüleri ile de hanımlar iftarda ne pişirsem diye düşünmekten kurtuluyor.

03.08.2012 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin lezzet ustası Knorr'un, "Herkes Sofraya" Facebook sayfasında adinteractive tarafından hazırlanan ve Sosyopath tarafından yönetilen Ramazan uygulaması, Ramazan keyfine keyif katıyor.

Gıda sektörünün dinamik ve yenilikçi markası Knorr'un "Herkes Sofraya" Facebook sayfasında hayata geçirdiği Ramazan uygulaması, eğlenceli ve faydalı birçok özelliği bir arada sunuyor. Uygulamadaki Maarif takvimi özelliği ile iftar saatini kaçırmak söz konusu değil. Üstelik, Knorr Şefleri tarafından hazırlanan iftar menüleri ile de hanımlar iftarda ne pişirsem diye düşünmekten kurtuluyor.

Knorr'un Ramazan uygulaması bilmeceler ve "kelimeyi yakala" gibi eğlenceli oyunlarla iftar saatini beklemeyi daha keyifli bir hale getirirken, oyunlarda başarılı olanlar da ödüllendiriliyor.

Ödüller Ramazan paketiyle sınırlı kalmıyor. Ayrıca belirlenen parola ile Ramazan boyunca İstanbul'u dolaşacak Knorr Lezzet Karavanı'nı ziyaret edenler sürpriz hediyeler de kazanacak.

Ramazan uygulaması kullanıcılarını Knorr Ramazan paketi ve Arçelik, Jumbo, MudoCity, MudoConcept, Tefal, Tekin Acar, TeknoSA, YKM gibi mağazalarda geçerli olan 50 TL değerinde hediye çeki ile ödüllendiriliyor.

Bu uygulamada yok yok... Knorr Ramazan uygulaması ile Ramazan kesinlikle daha keyifli geçecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Knorr'la Bu Ramazan Daha da Tadında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement