Kocaeli İzmit'te Fuhuş Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kocaeli İzmit'te Fuhuş Operasyonu

İzmit'te, polisin fuhuş yapıldığını tespit ettiği eve düzenlediği baskında yabancı uyruklu 4 kadın ile fuhuşa aracılık eden 4 kişi yakalandı.

08.05.2018 16:20

İzmit'te, polisin fuhuş yapıldığını tespit ettiği eve düzenlediği baskında yabancı uyruklu 4 kadın ile fuhuşa aracılık eden 4 kişi yakalandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmalar neticesinde Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan bir evde fuhuş yapıldığını tespit etti. Evi gözetim altına alan ekipler, evden çıkan 10 müşterinin ifadelerini aldı. 10 kişi ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Müşterilerin ifadeleri doğrultusunda eve operasyon düzenleyen polis ekipleri, Özbekistan, Tacikistan ve Gürcistan uyruklu 4 kadın ile fuhuşa aracılık ve yer temin ettiği iddia edilen G.Y.(44) isimli kadın ile A.G.(48), Y.A.(36) ve S.Y.'yi gözaltına aldı. Yabancı uyruklu 3 kadın ifadeleri alındıktan sonra sınır dışı edilmek üzere Kocaeli İl Göç İdaresi'ne gönderilirken, Türk vatandaşlığı bulunan Gürcistan uyruklu bir kadın ise savcılık kararı ile serbest bırakıldı.

Fuhuşa aracılık ve yer temin eden G.Y. isimli kadın ile beraberindeki A.G., Y.A. ve S.Y. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Kocaeli İzmit\'te Fuhuş Operasyonu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli İzmit'te Fuhuş Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement