Kocaeli Kağıt Gibi Katlanan Kamyondan Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Kağıt Gibi Katlanan Kamyondan Kurtarıldı

Kağıt gibi katlanan kamyondan kurtarıldıİZMİT'te, TEM Otoyolu'nda inşaat malzemesi yüklü kamyon önünde ilerlemekte olan TIR'a çarptı.

22.03.2018 10:29

Kağıt gibi katlanan kamyondan kurtarıldı

İZMİT'te, TEM Otoyolu'nda inşaat malzemesi yüklü kamyon önünde ilerlemekte olan TIR'a çarptı. Kamyonun kabini kağıt gibi katlanırken, araçta sıkışan kamyon sürücüsü yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu kurtarıldı.

Kaza öğleden sonra, TEM Otoyolu Hatipköy mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametine gitmekte olan Hayati Demir idaresindeki 41 D 6847 plakalı inşaat malzemesi yüklü kamyon önünde ilerlemekte olan Abdullah Erdoğan idaresindeki 19 SL 606 plakalı demir yüklü TIR'a arkadan çarptı. Kazada, Hayati Demir kağıt gibi katlanan kamyonun kabininde sıkıştı. Hayati Demir itfaiye ekibinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu araçtan çıkarıldı. 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hayati Demir tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle yolda ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı. Araçların yoldan çekilmesi ile ulaşım normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli Kağıt Gibi Katlanan Kamyondan Kurtarıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Kağıt Gibi Katlanan Kamyondan Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement