Kocamaz'ın Gönül İklimi Albümünün Galası - Son Dakika
Güncel

Kocamaz'ın Gönül İklimi Albümünün Galası

Kocamaz\'ın Gönül İklimi Albümünün Galası

"Kocamaz'ın Gönül İklimi" adlı albümün tanıtım galası yoğun katılımla yapıldı.

03.07.2012 11:16  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın kaleme aldığı duygularının notalarla buluştuğu 'Kocamaz'ın Gönül İklimi' adlı albümün tanıtım galası yoğun katılımla yapıldı.

Tarsus Kültür Merkezi'nde gerçekleşen galaya Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Garnizon Komutanı Yarbay Abdulkadir Yavuz, İlçe Müftüsü Abdulkerim Akbaba, Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Mustafa Kemal Külekçi, ilçe Emniyet Müdür Vekili İbrahim Işıklı, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Türkiye Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, belde belediye başkanları, oda ve dernek başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Albümün çıkmasında emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, galada albümün nasıl hayata geçirildiğini anlattı.

Başkan Kocamaz, "Benim için gerçekten çok mutlu birgün. Bundan yaklaşık bir yıl önce sayın Erdal Altıntaş internette dolaşırken, şiirlerimi bulmuş. Bu şiirlerden faydalanmak istediğini söyledi. Yaklaşık 6 ay süren geceli gündüzlü bir yoğun temponun ardından 'Kocamaz'ın Gönül İklimi' albümü ortaya çıktı. Emeği geçenlere sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bu galada bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bir eser ortaya çıkmıştır. İnşallah bu eserler Tarsusluların dillerinden düşmeyecek ve belki de televizyonlarda, radyolarda sık sık duyacağımız eserler olacaktır" dedi.

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ise, çok güzel bir çalışmanın ortaya çıktığını söyledi, emeği geçenlere teşekkür ederek başarılar diledi.

30 eserin yer aldığı albümün tanıtım galasında 13 eseri Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan ve Erdal Altıntaş seslendirdi.

'Kocamaz'ın Gönül İklimi' adlı albümde bazı parçalar hüzünlendirirken, bazı eserler ise coşturuyor. Galanın son parçası olan 'Bayrağını kapan gelsin' adlı eser söylendiğinde salonu dolduran kalabalık ellerinde Türk bayraklarını sallayarak ayakta alkışladı.

Galanın finalinde ise ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan sahne alarak Tarsuslulara unutulmaz bir gece yaşattı. Galanın ardından Kültür Merkezi önünde kokteyl verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocamaz'ın Gönül İklimi Albümünün Galası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement